Vereség a fővárosi rangadón

Rossz helyzet kihasználásunk miatt Angyalföldre kerültek a pontok

 

Egy gólos vendég vezetés a szünetben

 

Sokan voltak kíváncsiak a fővárosi rangadóra, ami 250 néző elött kezdődött meg Karalyos két góljával gyorsan előnyre tettünk szert. A vendégek részéről Takács és Ivanics tudott válaszolni goljainkra. Mindkét oldal keményen védekezett, a támadásokba sok hiba csúszott be. Fej-fej mellett haladtak a csapatok. Nálunk Töpfner és Mód játszott eredményesen. A 10. percben Németh Mercédesz góljával vette át elöszőr a vezetés a Vasas. Egészen a 22. percig nem volt két gól a különbség egyik oldalra sem. Nagy volt a küzdelem a pályán, még ha a színvonal nem is verdeste az eget. A végjátékban Takács bombái rendre beakadtak Andrási kapujába, Ivanics pedig remek egyéni góllokkal vétette magát észre, így a Vasashoz került az előny. Ezt ugyan Töpfner góljaival kiegyenlítettük, de, az utolsó vendég támadást Ivancsics révén góllal fejezték be így ők vezettek a szünetben.
A képen a következők lehetnek: 3 ember, sportoló emberek és túra/szabadtéri
Ennyi ziccert nem lehet kihagyni büntetlenül

 

Két volt exvasasos játékosunk Németh és Hanusz góljával indítottuk a második félidőt, ahol Andrásit Makai váltotta a kapuban.  Németh hetesgóljával átvettük a vezetést. Nagyobb fokozatra kapcsoltunk. Vendégek még lövésig is alig tudtak eljutni, azonban mi zsinórban három 100% iziccert hagytunk ki, utána pedig két hetest is hatástalanítani tudott a remekük védő Tzintzis. Akár öt góllal is vezethettünk volna. Hibáinkat nagyon megbüntette a vendég alakulat. Imrei két góljával meg is fordították a mérkőzést. Szemmel láthatóan a sok kimaradt ziccer megfogta a csapatunkat.  Az 52. percben Szabó hetesével újra egy gól volt a két csapat között. De a labdaeladások és a pontatlan lövéseink megboszulták magukat. Varjú és Hadnagy góljaival hárommal húzott el a Vasas. Az 58 percben Mód góljával feljöttünk kettőre, de az utolsó máfél percben újabb két 100% ziccert hagytunk ki. A végén még Imrei betalált így háromgólos vereséget szenvedtünk a Vasastól. 
A képen a következők lehetnek: 2 ember, sportoló emberek
Összességében ma este összeállt a védelmünk, de a támadásaink nem igazán működtek. 7-8 100% ziccert hagytunk ki és az sem fér bele,hogy három hetest hagyjunk ki egy kiélezett rangadón. Küzdöttünk, hajtóttunk, de a sok hibánkat remekül kihasználta a Vasas. Ezzel a továbbiakban álmodoznunk teljesen felsleges, azonban dolgozunk becsülettel tovább, mert a dobogóra azért jó lenne odaérni. Jövő héten Kecskemétre látogatunk.

Béki Nagy Bertalan és Andrási Brigitta értékelése:

Kispest NKK – Endo Plus Servide – Vasas SC 22 – 25 (13-14)
Soroksári sportcsarnok 250 néző Jk:Bába – Horváth

G:Németh Nedda 8(3), Töpfner Alexandra 5, Mód Noémi 2, Karalyos Orsolya 2, Hanusz Boglárka 1, Tarjányi Szilvia 1, Petrovszki Katalin 1,Becséri Kitti 1, Szabó Edina 1(1),.
Hétméteresek: 8/5 ill. 1/1
Kiállítások: 2perc ill. 10perc

A mérkőzés alakulása: 5p:3-3 10p:4-5 15p:6-6 20p:8-9 25p:9-11 30p:13-14 35p:15-15 40p:17-16 45p:18-18 50p:19-21 55p:21-23

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.