Vereség a rangadón

Továbbra sem sikerül legyőzni az angyalföldieket

 

Indiszponált első félidő

 

Nehéz heteken vagyunk túl, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a csapatot egy ideje Császár Ferenc készíti fel. Az, hogy ez ideiglenes, vagy így marad a továbbiakban is, az még a jövő zenéje. Mindenesetre Felső Anna, Petrovszki Katalin és Balogh Vivien játékára nem számíthatott az edzőnk a szombati mérkőzésen. Az első öt percben idegesen játszott mind két csapat. Takács góljával a hazaiak szerezték meg a vezetést. A hatodik és kilencedik percben 5-0-s hazai szakasz következett. Védekezésünk ott folytatta ahol két hete „abbahagyta”. A 12. percben zsinórban három gólt kaptunk, amire nem tudtunk válaszolni. Átlövéseink nem voltak, a betöréseink pedig rendre elhaltak. A 15. percben már 8 volt közte. Kicsit kezdtünk magunkra találni Győri váltotta Andrásit a kapuban, elöl pedig Szabó, Tarjányi és Németh góljaival közelebb tudtunk jönni a Vasashoz. Második időkérésünk után legalább nem nőtt jobban a különbség és kicsit elkezdtünk küzdeni. 

 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, sportolás és kosárlabdapálya

 

Legalább Csaszit nem hagytuk cserben

 

A második félidő Szecsődi és Szabó gólváltásával kezdődött meg. Győrit Makai váltotta. Próbáltuk forgatni a csapatunkat az egész második félidőben. Hamuth, Fodor és Bártfay érkezése jót tett a csapatnak. A 34. és 37. perc között 4-0-s etapot tudtunk csinálni, de továbbra is megmaradt az öt-hatgólos hazai előny. A 45. percben újabb 3-0-s szakaszunk után háromra jöttünk fel. Ekkor Töpfner és Hamuth lövöldözte góljainkat. Védekezésünk is feljavult. Hazai időkérés sajnos rendbe tette az angyalföldi fejeket. A találkozó a 49 percben dőlt el végleg amikor is Szatmári góljaival visszaállt a hatgólos különbség. A vége ötgólos vereség lett. 

 

A képen a következők lehetnek: 4 ember, sportoló emberek, kosárlabdapálya, cipők, gyermek és túra/szabadtéri

 

Összességében nem sok esélyünk volt a szombati nap folyamán, de a sorsunk már az elmúlt hetekben eldőlt… Köszönet jár Császár Ferencnek, hogy a nehéz helyzetben lévő csapatnak segíteni próbál! A csalódást keltő szezont pénteken a Kecskemét ellen zárjuk hazai környezetben.

 

 

Vasas SC – Kispest NKK – Endo Plus Service 37 – 32 (19 – 12)

Elektromos Sportcsarnok 250 néző JK:Medve – Tarnavölgyi

 

G: Szabó Edina 8(4), Töpfner Alexandra 8(3), Mód Noémi 7, Németh Nedda 3, Fodor Noémi 2, Tarjányi Szilvia 2, Bártfay Enikő 1, Hamuth Lili 1.

Hététeresek: 1/0 ill. 8/7

 

Kiállítások: 8perc ill. 4perc

 

 

A mérkőzés alakulása: 5p:2-1 10p:6-2 15p:11-3 20p:13-7 25p:16-9 30p: 19-11 35p:22-14 40p:24-18 45p: 27-23 50p:31-24 55p:35-29 

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.