Van még mit javítanunk

Vereséggel zártuk a felkészülésünket.  

 

Szombat délután az utolsó felkészülési mérkőzésünket játszottuk, ahol az ellenfelünk a nyugati csoport harmadik helyén telelő Kozármisleny SE csapata volt. Két gyors vendéggóllal kezdődött meg a találkozó. A mi első találatunk Töpfner nevéhez fűződik. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, de lányaink fáradtan mozogtak a pályán és tompán védekeztek. Jóval frissebben játszottak a vendégek, pedig ők már játszottak délelőtt egy meccset a Szent István ellen. Többször meg volt a lehetőségünk ,hogy egálra hozzuk a találkozót, de vagy a kapufa vagy pedig a mislenyi kapus hárított. A 14. percben 3-0-ás vendég etap után már öt góllal vezettek Policsék. Ezt követően azonban egy gólra feljöttünk, de az utolsó öt percben megint el tudott menni a Mislény, így kétgólos hátrányban mehettünk szünetelni. Töpfner góllal kezdődött meg a második játékrész. Újra megvolt a lehetőségünk ,hogy egálra hozzuk a találkozót, de most sem tudtuk bedobni a ziccerünket. Ötperces gólcsendünket 4-0-ás szakasszal büntették meg. Újból ötgólos hátrányba kerültünk. Időkérésünk sem hozott átütést a játékunkba. Továbbra is sok hibával védekeztünk. Hiába zárkóztunk fel két gólra nem volt annyi erőnk ,hogy megfordítsuk a mérkőzést. Vendégek Palotás bombáival továbbra is tudták tartani az előnyüket. A 28 percben Szabó és Petrovszki góljaival két gólra tudtuk faragni a égeredményt.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, sportolás, kosárlabdapálya és cipők

Összességében nagyon elfáradtunk a hétvégére. Szerdai pazar játékunk jeleit nem lehetett felfedezni a játékunkba. Szinte semmi nem jött össze a szombati napon. Az utolsó felkészülési mérkőzésünkön kikaptunk, innentől fogva a védekezésünk javítása és a csapat frissítés lesz a cél. Kéthetünk van topformába lendülni. Felkészülésünket 4 győzelemmel 1 döntetlennel és 3 vereséggel zártuk. Kéthét múlva már élesben kell majd játszanunk.

Béki Nagy Bertalan és Karalyos Orsolya értékelése:

Felkészülési mérkőzés

 

Kispest NKK – Endo Plus Service – Kozármisleny SE  28 – 30 (15-17)

Érd, Treff Sportcsarnok 30 néző   Jk:Szakállas – Varasdi

 

G:Szabó Edina 7(2), Töpfner Alexandra 5(1),Mód Noémi 3,Becséri Kitti 3,Karalyos Orsolya 3,Hanusz Boglárka 2,Tarjányi Szilvia 2,Németh Nedda 2,Petrovszki Katalin 1.

 

Hétméteresek: 4/3 ill 3/2

Kiállítások: 4perc ill. 8perc

 

A mérkőzés alakulása: 5p:2-3 10p:6-7 15p:8-12 20p:11-12 25p:13-16 30p:15-17 35p:16-18 40p:18-22 45p:21-23 50p:23-26 55p:25-28

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.