Üllőről a Kőérbe

A héten kétszer is pályára lépünk.

 

Az alapozás második hetében egyből két felkészülési mérkőzés vár a lányokra. Csütörtökön az NB2-es Vecsés pénteken a nyugati csoportban játszó Pénzügyőr lesz az ellenfelünk.

 

Újra a pályán

 

Csütörtöki edzőpartnerünkről érdemes tudni, hogy az NB2 Dél csoportjában az ötödik helyen telelnek. Több ismerős játékost is játszik a Vecsésieknél. Legjobban a szeretett utánpótlás edzőnk Martinek Emőke elleni csatát várjuk, de Haris Zsuzsanna és Minárovics Anita is jó ismerőse azoknak, akik régebb óta követnek minket. A vecsési lányok mindössze 3 ponttal vannak lemaradva az éllovas Tempo KSE csapatával szemben. A felkészülési mérkőzést az Üllői Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, sportoló emberek

Felkészülési mérkőzés:

Vecsési SE – Kispest NKK – Endo + Service

2019.01.10 csütörtök Üllő Városi Sportcsarnok 19:00

 

Kőér utcában zárjuk a hetet

 

Pénteken a nyugati csoport hetedik helyén telelő Pénzügyőr SE csapata ellen lépünk parkettára. Vendégeink 11 mérkőzésen 4-szer nyertek, 1 döntetlent játszottak és hatszor kikaptak. Psszel a Magyar Kupa első fordulójában találkozott a két csapat, akkor két góllal jobbnak bizonyultunk. Nem tudni mennyire leszünk frissek, hiszen mi előzőnap este felkészülési mérkőzést játszunk. Nem az eredmény lesz a fontos, hanem a játékunk egyes elemeinek a gyakorlása.

A képen a következők lehetnek: 3 ember, sportoló emberek, kosárlabdapálya és túra/szabadtéri

Felkészülési mérkőzés:

 

Pénzügyőr SE – Kispest NKK – Endo + Service

2019.01.11 péntek Kőér utca Pénzügyőr Sportcsarnok 17:15

JK: Garai Balázs Róbert – Takács Dániel