Ujvári vs Bártfay

Ujvári Dorottya és Bártfay Enikő nyilatkozott honlapunknak.

 

Ujvári Dorottya: Pénteken egy igazán ki élezett mérkőzésre számítok, ahol nagyon pontosan és fegyelmezetten kell játszanunk, hogy megszerezzük a két pontot. Nehéz időszakon megy át azt gondolom az összes csapat a járvány miatt. Hétfőn és kedden még nem lehetett számítani talán arra sem, hogy egyáltalán folytatódik a bajnokság. Most azonban gőzerővel készülünk és remélem, hogy az eddigi hibáinkat ki tudjuk javítani, ha ez sikerül akár magabiztos győzelmet is arathatunk. Hajrá Kispest/Szent I.!

 

Bártfay Enikő: Ebben a szezonban sincs könnyű mérkőzés, mindegyiken meg kell küzdeni a győzelemért. Ez a Kispest ellen sincs másképp. Annak ellenére, hogy a vírus okozta helyzet tovább nehezíti a csapatok dolgát, ezzel kiszámíthatatlanabbá téve a bajnokságot, mi nem álltunk és nem is állunk meg. Megyünk előre, küzdünk, harcolunk és mindent megteszünk, hogy meglepetést okozva elhozzuk a 2 pontot a kispest otthonából. Én egy kemény, izgalmas mérkőzésre számítok.

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.