Új idény, új célok

Szombaton egy izgalmas idény kezdődik

 

Változások

 

Nyáron koncepciót váltottunk és idén nem tűzünk ki nagy célokat, hanem szeretnénk egy nyugodt, fiatalos, küzdős és szerethető csapatot kialakítani, aki hozni tudja a tavaly elért eredményeket. Sokan távoztak, helyükre kevesebben érkeztek, de úgy érezzük, hogy a céljainknak megfelelően tudtunk erősíteni. Kispesten folytatja Putz Klaudia /Haladás VSE/, Kovács Krisztina /Hajdúnánás SK/, Puskás Lilla /Szent István SE/, Szita Katalin /Szekszárdi FGKC/, André Ilona /Szent István SE/, Bakacsi Lilla /Budapest XVI.ker/, Laczik Lotti /Csepel/ és Gazsovics Virág /Pénzügyőr SE/. Az utánpótlás korosztályokból Szopcsák Réka, Barta Laura, Pityer Dorottya, Réi Panna, Csomor Zsófia segíti a felnőtt munkáját. Tavalyi keretből Szabó Edina, Mód Noémi, Győri Ágnes, Petrovszki Katalin, Felső Anna és Hamuth Lili marad Kispesten.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, sportoló emberek és túra/szabadtéri

Hamuth Lili remek játékára nagy szükségünk lesz

 

Hét felkészülési mérkőzést játszottunk. Legyőztük a Dorog csapatát, szoros meccset játszottunk az Egerrel, Kozármislennyel és a Budaörssel is. Meglepetésre kikaptunk hazai környezetben a Szentendrétől. A Magyar Kupában Szabó Edina és Mód Noémi nélkül voltunk kénytelenek kiállni, de meglepően magabiztosan vertük az újonc Tempo KSE csapatát. Sok munkánk akad, de úgy látjuk sikerült megtalálni azt az utat, ami sok örömet okozhat nekünk. Sikerült beépíteni az új játékosokat. Az utóbbi évekhez képest végre nem görcsölünk idén, hogy hányadik helyen fogunk végezni. Szeretnénk középcsapattá érni, ami nem látszik lehetetlen küldetésnek. Az első fordulóban a Pénzügyőrhöz látogatunk, akik ellen mindig nagy meccseket játszunk. Tavaly az MK mérkőzésen is az utolsó percekben lőtt góllal tudtunk csak továbbjutni. Szeretnénk jól kezdeni a bajnokságot. Egy győzelem nagyon lökhetne rajtunk, Nehéz és kemény mérkőzés vár ránk. 

 

A Kispest NKK Pénzügyőr SE elleni kerete:

 

Győri Ágnes, Putz Kaludia kapusok, Barta Laura, Mód Noémi, Petrovszki Katalin, Szita Katalin, Puskás Lilla, André Ilona, Szabó Edina, Hamuth Lili, Felső Anna, Gazsovics Virág, Kovács Krisztina, Szopcsák Réka, Réti Panna, Bakacsi Lilla mezőnyjátékosok.

 

Vezetőedző: Béki Nagy Bertalan

 

Szopcsák Réka: Szombaton a Pénzügyőr csapata ellen lépünk pályára a Kőér utcában. Ez lesz az első meccsünk a bajnokságban, nekem pedig a felnőtt csapatban. Elsősorban győzelmet várok, valamint egy hajtós, küzdős meccset.

 

Nyugatról keletre

 

Hazai együttes is nagy változásokon ment keresztül. Bár a keretet nagyban sikerült egyben tartani, nyáron hat játékossal sikerült erősíteniük. Bagi Kata Hódmezővásárhelyről, Berta Bianka Mohácsról, Horváth Dóra MTK, Pindák Bernadett Vasas és Rubint Evelin Győrből érkezet a Kőér utcába. Vezetőedző poszton is változás történt., Kovács Attila a Tempo KSE csapatához távozott és a szakmai irányítást Őze Beáta vette át. Tavaly a nyugati csoportban nyolcadik helyen végeztek 6 győzelemmel, 3 döntetlennel és 13 vereséggel. Egy pont választotta el őket a kiseséstől. Egy hete felkészülési mérkőzésen kikaptak Kozármislenyben, de szombaton 25-25-ös döntetlent játszottak a jóval erősebb Vasas csapatával a Magyar Kupában. Az utóbbi években bajnoki mérkőzésen rendre jól szerepelnek ellenünk. Győzelemmel szeretnének rajtolni, mindent meg fognak tenni, hogy hazai környezetben sikeresen mutatkozzanak be.

 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, sportolás és kosárlabdapálya

Nagy szükségünk lesz Mód Noémi góljaira 

 

A Pénzügyőr SE 2019/2020-as kerete:

 

Bagi Kata Barbara, Berta Bianka, Blaubacher Dóra, Hermann Gérta, Hlogyik Petra, Horváth Nóra, Kovács Hanrietta, Ködmön Krisztina, Mayer Lívia, Oláh Kyra, Pindák Bernadett, Polgár Rebeka, Rubint Evelin, Szász-Fejér Anna, Szécsi Adrienn, Tímár Petra, Tóth Adél, Töröcsik Fruzsina, Utasi Oinda.

 

Vezetőedző: Őze Beáta

 

Hlogyik Petra: Nagyon várja már az egész csapat az első bajnoki mérkőzésünket. Úgy gondolom, nagyon jó állapotban vagyunk, nagyon hasznos volt a nyári alapozás. Mindenképpen szoros mérkőzésre számítunk, szeretnénk egy jo meccset játszani.

 

Mérleg:

 

Hetedik mérkőzés következik: 6 mérkőzésen 4 győzelem 2 vereség 180-117 +6

 

Kőér utca /hazaiként/: 3 mérkőzésen 2 győzelem 1 vereség 103-90 +13

 

2010.11.21 Kispesti AC – Pénzügyőr-Spartacus SE 34-22 +12

2012.05.19 Kispest NKK – Pénzügyőr – Spartacus SE  30-33 -3

 

Soroksári Sportcsarnok:

 

2017.10.02 Kispest NKK – Pénzügyőr SE  39-35 +4

 

Kőér utca /vendégként/: 3 mérkőzésen 2 győzelem 1 vereség 84-77 +7

 

2011.05.07 Pénzügyőr – Spartacus SE – Kispesti AC  23-24 -1

2011.12.03 Pénzügyőr – Spartacus SE – Kispest NKK  25-27 -2  

2018.03.11 Pénzügyőr SE – Kispest NKK – Endo Plus Service 36 -26 +10

 

 

Mérkőzés információ:

 

Játékvezetők:

Bátori Bence Martin – Szécsi Lantos Boldizsár páros lesz.

 

Versenybírók:

Somogyvári Tibor – Fegyveres-Makk Balázs

 

Szerelés:

Csapatunk piros fekete mez fekete nadrágban lép pályára.

 

Nb1/B Keleti csoport I.forduló

Pénzügyőr SE – Kispest NKK

Kőér utca, Pénzügyőr Sportcsarnok 11:00

2019.09.14 szombat

Cím: Kőér utca 1/A

Jegyár: 500ft

Event:Pénzügyőr SE – Kispest NKK

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.