UP: U15-ös fiúknak is elkezdődik a tavaszi szezon

Hosszú szünet után az uraknál is folytatódnak a küzdelmek. Ezen a hétvégén csak az U15-ös fiú korosztályunk lép pályára.

 

Az őszi szezon nem sikerült túl jól a srácoknak. 4 győzelem mellett, 8 vereséget számlálnak, amivel a tabella közepén állnak jelenleg. Hétvégi ellenfeleket elnézve ez a mérleg nem biztos, hogy javulni fog. A SZISE jelenleg az első helyen áll, 11 győzelemmel és 1 döntetlennel, míg a Tempo a harmadik helyen tanyázik, 8 győzelemmel, 1 döntetlennel és 3 vereséggel. Nem mi vagyunk a mérkőzések esélyesei, de remélhetőleg a Kisoroszlánok mindkét meccsen odateszik magukat, nem adják könnyen a bőrüket és ha betartják az edzői utasításokat, akkor Felső Anna, a fiúk edzője elégedett lehet bármi is lesz a meccsek végeredménye.

A képen a következők lehetnek: 4 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya

Fiú U15 3. osztály, Adorján János régió

Február 09. (szombat), Kerék Általános Iskola sportcsarnok, 1035. Budapest, Kerék utca 18-20.

 

12:00 Kispest NKK – Endo Plus Service – Szent István SE

15:00 Tempo KSE – Kispest NKK – Endo Plus Service

 

Szeretettel várunk mindenkit a fenti napon és helyszínen, szurkoljuk ki együtt a győzelmeket! Csak a Kispest! Hajrá, Kisoroszlánok!

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.