UP: U14-es korosztály is folytatja a bajnokságot

A héten csak az U14-es Kisoroszlánok lépnek pályára, akik már a rájátszás második fordulójánál járnak.

 

Lányaink a felsőházban kezdték meg a szereplésüket még decemberben, de az első akadályt sajnos nem tudták átugrani és szoros mérkőzésen 1 góllal alulmaradtak az alapszakaszt 100%-os mérleggel záró Pénzügyőr csapata ellen. A vasárnapi ellenfeleink közül a SZISE-t nagyon jól ismerjük, hiszen az alapszakaszban már kétszer is találkoztunk velük, mindkétszer vesztesen elhagyva a parkettet. A Mikolik csapatát nem ismerjük, hiszen a másik csoportból érkezett a felsőházba, ahol a 3. helyen zártak, 5 győzelemmel és 3 vereséggel.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, sportoló emberek, emberek színpadon, kosárlabdapálya, gyermek és túra/szabadtéri

Fiaink az alsóházba kényszerültek, de ha már ott voltak, akkor a decemberi első fordulót győzelemmel kezdték a Kézisuli ellen. Szombati ellenfeleink közül a HORT SE a másik alapszakaszbéli csoportból érkezett, így a 4 győzelemmel és 6 vereséggel záró csapatról nem tudhatjuk jelenleg, hogy mire képesek. A Csepelt ellenben nagyon jól ismerjük, hiszen ősszel kétszer is kikaptunk tőlük. Remélhetőleg a mostani fordulóban maximum csak az időntúli szabaddobásra fogunk feltett kézzel érkezni és sikerül ellenük javítani a mérlegünket.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, sportolás, kosárlabdapálya és cipők

Lány U14 3. osztály, Adorján János régió Felsőház

Február 17. (vasárnap), Pénzügyőr Sportcsarnok, 1103. Budapest, Kőér u. 1/A

 

10:00 Szent István SE – Kispest NKK Endo+ Service

12:00 Kispest NKK Endo+ Service – Mikolik Handball School

 

Fiú U14 3. osztály, Adorján János régió Alsóház

Február 16. (szombat), Kruj Iván sportcsarnok, 1202. Budapest, Mártírok útja 205.

 

10:00 HORT SE – Kispest NKK Endo+ Service

13:00 Csepeli KSE – Kispest NKK Endo+ Service

 

Várunk mindenkit szeretettel a fenti napokon és helyszíneken, szurkoljuk ki együtt a győzelmeket! Csak a Kispest! Hajrá, Kisoroszlánok!

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.