Túl az alapozás első napjain.

Túl az alapozás első napjain

 

Mozgalmas és fárasztó napok vannak mögöttünk.

 

A múlt heti csapatépítőt követően elkezdte a munkát csapatunk. A sok változásról már bővebben írtunk, most inkább azt emelnénk ki, hogy egyáltalán nem érződik a napi munkában, hogy több csapatból jöttünk, hanem egy egységes, vidám társaság vagyunk.

 

Hétfőn igazi nyári időben, futó és erősítő edzéssel indítottunk a Ludovika futópályáján. Az első napokban több pszichológiai és fizikai felmérést végeztünk a lányokon, melynek részeként kedd délelőtt a Szent István Szakközépiskolájában töltöttek ki különböző teszteket. A délutánt már a Soroksári Sportcsarnokban töltöttük, ahol megkezdtük a labdás foglalkozásokat. A lányok nagyon jól dolgoztak, de látszott rajtuk, hogy közel négy hónap után fogtak labdát a kezükben. Szerdán a futópályán kezdtünk és Soroksáron fejeztük be a napot, dolgozzunk keményen, még mindenki mosolygósan teszi a dolgát.

A képen a következők lehetnek: 8 ember, túra/szabadtéri

Nagyjából körvonalazódott már a felkészülési programunk. Átlagosan napi kettőt edzünk, majd augusztus elején egy hétre edzőtáborba vonulunk Esztergomba. Sajnos az oda tervezett Dunaszerdahely elleni felkészülési mérkőzést nem tudjuk lejátszani, dolgozunk azon, hogy legyen ott ellenfelünk. Az orosházi tornán is változás történt a Vasas SC visszamondta a szereplést, helyettük a Szentendre NKE csapata fog részt venni. 

Fontos információ, hogy jövő hét csütörtökön, azaz június 30-án 18 órától nyílt edzést, majd szurkolói ankétot tartunk. Sok szeretettel várunk minden kedves szurkolót egy kötetlen beszélgetésre. 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, állás

A Kispest / SZISE kerete:

Duráczky – Bozsó Leila, Halápi Lili, Kubina Molli, Pompor Anikó, Pityer Dorottya, André Ilona, Szopcsák Réka, Varjú Liliána, Balog Bettina, Szerző Regina, Pánczél Petra, Albert Helga, Puskás Lilla, Stachó Vivien, Gazsovics Virág, Zsikla Gréta, Szabó Edina, Aron Andrea, Felső Anna, Pécsi Virág, Ujvári Dorottya, Kovács Krisztina, Csomor Zsófia, Réti Panna, Laczik Lotti

📺Megkezdtük a felkèszülést Nagy Attila vezetèsével. Futottunk és erősítettünk. Folytatás holnap!

Közzétette: Kispest Női Kézilabda Klub – 2020. július 20., hétfő


Tervezett felkészülési mérkőzések:

 

Július 30 csütörtök

Szurkolói ankét

 

Augusztus 05

Még szervezés alatt

 

Augusztus 12

Budaörsi Handball – Kispest – SZISE  Budaörs

 

Augusztus 19

Boglári Akadémia SZISE – Kispest – SZISE  Balatonboglár dupla mérkőzés

 

Augusztus 21

Szombathelyi KKA – Kispest – SZISE Szombathely dupla mérkőzés

 

Augusztus 28-29

Felkészülési torna Orosháza

Tervezett résztvevők: OXXO Energy Orosházi NKC, Kispest – Szise, Szentendrei NKE, Hajdúnánás SK, Mohácsi TE 1888, Gárdony-Pázmánd NKK.

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.