Tempot fogadjuk

Péntek este a Tempo KSE ellen folytatjuk a bajnokságot

Itthon tartani a két pontot

Vasárnap este nehezen, de itthon tudtuk tartani a bajnoki pontokat. Örülünk a győzelemnek, de a soron következő Tempo KSE elleni meccsen nagyobb koncentrációra lesz szükségünk. Pénteken egy újabb kötelezőnek tűnő feladat vár ránk, az ellen a csapat ellen, ahol több volt kispesti játékos is szerepel. Jelenleg 5 mérkőzés után 4 győzelemmel és egy vereséggel a harmadik helyen állunk. Mindössze két ponttal vagyunk lemaradva az eggyel több mérkőzést játszó Eszterházy SC mögött. Nem volt egyszerű a heti felkészülésünk, hiszen szerda délután derült ki, hogy egyáltalán edzhetünk-e tovább és megrendezésre kerülhet-e a hétvégi bajnoki találkozó. Természetesen ez nem csak nekünk, hanem az ellenfelünknek is problémát okozhatott. Ami jó hír, hogy a keretből mindenki egészséges. Szeretnénk itthon tartani mindkét pontot. Sajnos a mérkőzés zárt kapus lesz, de megpróbáljuk online közvetíteni a mérkőzést.

A Kispest/SZISE TEMPO KSE elleni kerete:

Pompor Anikó, Kubina Molli kapusok, Szabó Edina, Stachó Vivien, Balla Anita, Ujvári Dorottya, Varjú Liliána, Pánczél Petra, Szerző Regina, Felső Anna, Gazsovics Virág, Andé Ilona, Balog Bertina, Puskás Lilla, Albert Helga

Vezetőedző: Nagy Attila

Megnehezíteni a hazaiak dolgát

Pénteki ellenfelünk jelenleg hat lejátszott meccs után a nyolcadik helyen áll két győzelemmel és négy vereséggel. A Dunakeszit 33-27-re verték idegenben. Múlt héten pedig hazai környezetben tartották otthon a két pontot az Orosháziakkal szemben. Egygólos vereséget szenvedtek Szegeden, majd hárommal kikaptak a kecskemétiektől. Ezenkívül a Pénzügyőr és az Eger vitte el a két pontot a Tempo otthonából. Több volt kispesti játékos is pályára léphet ellenünk. Legeredményesebb játékosuk Szalai Zsuzsanna, aki hat mérkőzésen 26-szor tudott betalálni. 

A Tempo KSE 2020/2021-es kerete:

Fritz Noémi, Kurucz Annamária, Bersényi Dorottya kapusok, Bártfay Enikő, Hutvágner Brigitta, Kovács Dorina, Rigó Kíra, Krenner Fanni, Laki Bianka, Szalai Zsuzsanna, Petrovszki Katalin, Szabó Viktória, Vereszky Dorka, Kiss Gabriella, Blazsek Alexandra, Varga Panni, Fodor Noémi.

Vezetőedző: Csenki Csilla

 

Második bajnoki ütközet következik.

1 mérkőzésen 1 kispesti siker 37-33 +4

Építők csarnok 1 mérkőzésen 1 kispesti siker 37-33 +4

Tempo KSE – Kispest NKK 33-37 -4

 

Mérkőzés információk:

Játékvezetők:

Gulybán Olivér – Juhász Dániel

Versenybírók:

Halmai János – Juhász János

Szerelés:

Nb1/b VIII.forduló

Kispest NKK/ SZISE – Tempo KSE
Soroksári Sportcsarnok 18:30
Zárt Kapus!

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.