Szurkolói ankétot tartottunk.

Nagy érdeklődés várta az első nyílt edzésünket. A Dunaújvárosi KKA U20-as csapatával közös átmozgató edzéssel zártuk az alapozás 2. hetét.

 

A hűs csarnokban 70 néző előtt kezdtük meg a betervezett edzésprogramot. A másik oldalon egy ismerős arccal is találkozhattak az érdeklődők, Győri Ágnes személyében. A jó hangulatú tréning után, nagyjából 25 szurkoló előtt megtartottuk idei első szurkolói ankétunkat, ahol Nagy Attila vezetőedző, Duráczky Márton ügyvezető, Bognár László a SZISE szakosztályvezetője, Sarkadi Bálint sajtófőnök, valamint Pánczél Petra, Szabó Edina, Albert Helga, Felső Anna és Réti Panna vettek részt a csapatból.

 

NAGY ATTILA VEZETŐEDZŐ ELMONDTA, BÍZIK BENNE, HOGY SZÉP ÉVÜNK LESZ. SOK MUNKA VÁR MÉG RÁNK, DE  EGY KÜZDŐS, HAJTÓS CSAPATOT LÁTHATNAK MAJD A SZURKOLÓINK A PÁLYÁN.

 

Bognár László kiemelte, hogy szeretnénk az 1-3. helyen végezni. Tudja, hogy nem könnyű a szurkolóknak egy rivális csapattal közösen előre tolni a szekeret, mindemellett támogatásukat kérte az idei szezonra. A lányok és a vezetőség is mindent meg fognak tenni az eredményes szereplés érdekében. A klub költségvetése a 2020/2021-es idényre stabilan biztosított a minőségi munkához.

 

Szabó Edina és Pánczél Petra is megerősítette a csapat nagyon egyben van, egyáltalán nem érződik, hogy két külön együttes lenne az edzéseken. Ismerik, tisztelik egymást semmi probléma nem lesz a közös munkával. Mindkét játékosunk türelmet és támogatást kért a szurkolóktól.

 

 

Réti Panna kiemelte, hogy nagyon jól bánnak vele a „nagyok”. Sok támogatást kapnak tőlük, élvezik az edzéseket. Sokat tanulnak a felnőtt játékosoktól. Türelmesen és sok munkával készülnek a bajnoki rajtra.

📺Kispestkézitv: Nagy Attila és Varjú Liliána értékelte a mai napot.#nagyattila #varjúliliána #kispestszise

Közzétette: Kispest Női Kézilabda Klub – 2020. július 30., csütörtök

 

Ezt követően a szurkolók kérdezhettek – a kérdésekből és a válaszokból szemezgettünk:

 

Hol fogjuk játszani a hazai mérkőzéseket?

 

A hazai bajnoki mérkőzéseket a Soroksári Sportcsarnokban fogjuk megrendezni. A jegyárak nem változnak.

 

Most akkor mi a színe a csapatnak?

 

A Kispest NKK-nak továbbra is piros fekete a színe, mivel a SZISE színe pedig a zöld fehér, ezért kompromisszumot kellett kötnie a két klubnak. A SZISE hozta a fehér színt, a Kispest pedig a feketét. Idén fekete és fehér mezekben fogunk játszani, a kapusok pedig piros és kék színben szerepelnek majd. Melegíteni továbbra is a piros fekete felsőben fogunk, az utazó melegítők pedig szürkék lesznek.

Mik a célok?

 

Nagy Attila vezetőedző, Szabó Edina csapatkapitány és Bognár László szakosztályvezető az 1-3. helyre várja az együttest. Bár nem ismerjük még pontosan, hogy a keleti csoport csapatai közül ténylegesen ki milyen játékerőt képvisel, de szeretnénk érmes helyen végezni. Az első 4 forduló után sok minden kiderül.

 

Fiatalok?

 

Az esély meg lesz a fiataloknak, hogy bekerüljenek a felnőtt keretbe, de ehhez sok munka és türelem kell. A mai edzésen is láthattuk, hogy az akarattal nem lesz probléma a „kicsiknél”.

 

Ki lesz a csapatkapitány?

 

Szabó Edina lesz a csapatkapitány, helyettese Pánczél Petra lesz.

 

Mikor derülnek ki a hazai mérkőzések időpontjai?

Augusztus 3-án kell leadni az összes bajnoki mérkőzés dátumát és időpontját. Az MKSZ rendszerébe történő feltöltés után azonnal közölni fogjuk a honlapunkon.

 

Milyen címer lesz a mezen?

 

Egyik címerhez se fogunk hozzányúlni, egyszerűen a Kispest és a SZISE címer lesz egymás mellé rakva. Jelenleg egy kispesti kötődésű grafikus dolgozik a terveken.

Lesznek szponzorok a mezen?

 

Igen, egy szponzorral most is folynak a tárgyalások, emellett biztosan a Nánás Strucc logó fog megjelenni még a mezen.

 

Miért használják a lányok a “badgers” kifejezést?

 

Tudjuk jól, hogy szurkolóinknak furcsa a “badgers” angol kifejezés. Sokan írtátok a fórumokon, hogy miért nem az oroszlánokat használják. Erre egyszerű a válasz, a SZISE klubnak semmi köze az oroszlánokhoz, ezért kellett egy olyan „csatakiáltást” és kabala figurát találni, ami mindkét társaságnak megfelel. A mezek színeiből kiindulva a “badgers” (magyarul=borzok) névre esett a választás, amit leginkább a lányok csapaton belül fognak használni. A videók végén néha elhangozhat egy “Hajrá Badgers” kiáltás, amit nevezhetünk a játékosok “babonájának”, így hívják magukat. Kérjük ezt tartsátok tiszteletben!

 

Az ankét végén a megjelent szurkolók biztosították a csapatot, hogy támogatni fogják őket az idei szezonban is. Minden résztvevő bizakodva tekintenek előre

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.