Szita vs Berettyán

Szita Katalin és Berettyán Nóra várakozása.

 

 

Szita Katalin: Mindenképpen győzelmet várok a hétvégén, egy nagyon hajtós és küzdős mérkőzésre számítok. Nekünk továbbra is azt a mentalitást és agresszivitást kell hoznunk, amit a Kecskemét elleni végjátékban is sikerült megvalósítanunk. Egész héten keményen dolgozunk azért, hogy mi kerüljünk ki győztesen és emelt fővel tudjunk távozni idegenből a 2 ponttal! Remélem, minél több szurkoló el tud minket kísérni, mert kiváló hangulatot teremtenek, ami nekünk nagyon fontos és persze igyekszünk meghálálni!

 

Berettyán Nóra: Eddig felemás arcát mutatta csapatunk. Győzelmet arattunk Kecskemét otthonában, viszont kikaptunk Dunakeszin. Így a múlt héten elkövetett hibánkat orvosolva készülünk a hétvégi Kispest elleni mérkőzésre. Nagy iramú meccsre számítok- mindkét csapat sok fiatal játékossal rendelkezik. Az aznapi forma fogja, eldönteni a mérkőzés sorsát- mindkét csapat edzője maximálisan fel fogja készíteni a csapatát a rangadóra.

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.