Súlyos vereség Angyalföldön

Szégyelljük magunkat

 

Kétgólos hátrány a félidőben

 

Borzasztóan kezdtük meg a találkozót, ami rá is nyomta az egész mérkőzésre a bélyegét. Hazai góllal kezdődött meg a mérkőzés, amire a 3. percben Szerző hetesével tudtunk válaszolni. Ezen kívül az első 8 percben nem szereztünk gólt, miközben három büntetőt és ziccereket is kihagytunk. A 10. percben már 3 gólos hátrányban voltunk. Elöl nagyon ötlettelenül játszottunk, nagyon sok volt a technikai hiba. Átlövéseinkben nem volt erő, hátul pedig nem működött jól a védekezésünk. A12. perc végén 8-3-volt az állás. Hiába kértünk időt a játékunk nem változott semmit. Játékosaink görcsösen és indiszponáltan játszottak. A 16. és 22. perc között újabb 3-0-ás hazai etap következett. Továbbra sem tudtuk értékesíteni a hetesinket sem. Az első játékrészben hat megítélt büntetőből, mindössze egyszer tudtunk eredményesek lenni. Az utolsó hét percben kezdtünk el úgy játszani, ahogy azt a meccs elején kellett volna. Varjú átlövései, mind beakadtak Kántor kapujába, majd Pánczél góljaival két gólra faragtuk a hátrányunkat szünetben. Ekkor még bizakodtunk.

 

K.O a második félidőben

 

Reménykedtünk benne, hogy a csapat összeszedi magát a második félidőre és talán megfordíthatjuk a mérkőzés állását. Nem így történt. Imrei és Tóth góljaival kezdődött meg a második játékrész. A 34. percben Varjú találatával újra 3 lett a két csapat közötti különbség. Érthetetlenül összeestünk a következő percekben. Angyalföldi lányok gyorsabban és pontosabban játszottak. Jóval “vérszomjasabban” játszottak, mint mi. Egy 3-0 és 4-0-ás szakasz után eldőlt a találkozó. Újabb két hétméterest sikerült kihagynunk. Kapuban Pomper érkezett szélre pedig Ujvári. Továbbra sem tudtuk tartani a lépést az ellenfelünkkel. Elöl nagyon vérszegények voltunk, próbáltuk átlövésekkel gólokat szerezni, de sokszor még a kaput sem találtuk el. A 43. percben már tíz volt közte. Csapatunk sajnos feladta a mérkőzést… Mindent elmond, hogy a 2 játékrészben hétszer tudtunk betalálni. Gyenge játékunkat alaposan megbüntette a hazai csapat, akik 13 gólos győzelmet aratta ellenünk. 

Összegezve a szombati napon nem voltunk egy súlycsoportban a hazaiakkal. Szégyen, ami szombaton történt, ami miatt elnézést kérünk minden nekünk szorító embertől. Arra, hogy feladunk egy meccset és nem teszünk meg mindent a győzelemért, semmilyen mentségünk nem lehet, és többet nem fordulhat elő. Nincs sok időnk összeszedni magunkat, pénteken érkezik az eddig veretlen Kecskeméti alakulat.

 

Nagy Attila: Azzal kell kezdenem, hogy gratulálok Vasas csapatának, hisz remekül játszott és lekézilabdázott bennünket a pályáról főleg a második félidőbe. Nagyon sajnálom ,hogy az első félidő vége után a jó periódust nem tudtuk tovább vinni a második félidő elejére. A lőlapunk az borzasztó hatékonyságú, rengeteg technikai hibánk volt. Nem volt egyetlen egy olyan ember a pályán, aki igazából kézbe vette volna a marsallbotot. Ez egy olyan meccs volt ahol nem sikerült semmi. Nyilván ez volt a sok közül nagyon nem keseredünk el, viszont azért át kell gondolnunk, hogy mi történt ezen a mérkőzésen. Megpróbálunk péntekre felállni ebből az ütésből. 

 

Szabó Edina: Ilyen mérkőzés után nagyon nehéz szavakat találni. Nem erre készültünk. Én úgy gondolom , hogy rengeteg kihagyott ziccer és hétméterese volt az elején ami kissé megfogta a csapatot. Utána visszajöttünk a mérkőzésbe, de aztán a második félidőben megint teljesen elvesztettük a fonalat. Igazából szomorúak vagyunk és dühösek is. Nagyon kevés időnk van most nyalogatni a sebeinket és péntekre mikor jön a Kecskémet addigra össze kell szednünk magunkat, és össze is fogjuk. Gyorsan ki kell javítani a hibákat, igazából tisztázni kell a fejeket és küzdeni kell tovább. Igyekszünk kijavítani ezt a hibát.

 

Nb1/B Keleti csoport IV.forduló

 

Vasas SC – Kispest/SZISE 31-18 (13-11)

Sterbinszky Amália Sportcsarnok Zárt Kapus JK: Bába – Horváth

 

Vasas SC:Szatmári Melinda 5,Pénzes Laura 4(3),Kovács Noémi 3,Szilkovics Fanni 3,Nagy Zsuzsanna 3,Imrei Réka 2,Hadnagy Fanni 2,Ácsi Bianka 2,Ivanics Dóra 1,Takács Fruzsina 1(1),Speth Evelin 1(1).

 

Kispest NKK/SZISE: Pánczél Petra 5(1),Varjú Liliána 5,Arona Andrea 3,Albert Helga 2,Szerző Regina 1(1), Szabó Edina 1,Felső Anna 1

 

Hétméteresek: 5/5 ill. 8/2

Kiállítások: 8perc ill. 8perc

A mérkőzés alakulása: 5p:3-1 10p:5-3 15p:8-4 20p:10-4 25p:13-7 30p:13-11 35p:15-12 40p:20-13 45p:22-14 50p:24-14 55p:27-16

Tegnapi mérkőzés pillanatképei.

Közzétette: Kispest Női Kézilabda Klub – 2020. október 10., szombat

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.