Sok munka vár még ránk

Rengeteg hibával játszottunk az első felkészülési mérkőzésen.

 

Vendégek kezdték jobban a mérkőzést és Smid vezérletével ötgólos előnyre tettek szert az ötödik perc végén. Ezért időt is kellett kérnünk, de sajnos nem tudtuk rendezni a sorainkat. Játékunkon látszódtak a nagy terhelés jelei, nehezen mozogtunk és lassan reagáltunk. A szombathelyiek már túl vannak három felkészülési mérkőzésen, jóval előrébb tartanak, mint mi. A 10 percben vissza tudtunk jönni 4 gólra Bárdi és Felső révén. De ezt követően egy 6-1-es vendég etap után már 9 gólos hátrányban voltunk. Sajnos továbbra sem tudtunk nagyobb erőt összpontosítani a védekezésünkre, a félidőben zsinórban lőtt három gólunknak köszönhetően csak hatgólos hátránnyal mehettünk pihenni.

 

Kispest Női Kézilabda Klub fényképe.

Az első két percet leszámítva rosszul kezdtük meg a második félidőt. Petrovszki és Kosik góljára, hamar jött a válasz és az elbizonytalanodó támadójátékunkat kihasználva a 12 percben már 12 góllal vezettek. Talán egy kicsit fáradni látszott a vendégek és a 16. és a 22. perc közti részt Kiss Klaudia vezetésével 6-2-re nyertük. Hat gólra sikerült felzárkóznunk. Az utolsó 8 percben nem tudtunk már gólt lőni és teljesen el is fáradtunk. A találkozót megérdemelten nyerte meg a Szombathelyi KKA. A meccs legvégén Kiss Klaudia ujjsérülést szenvedett, rá egy darabig most nem számíthatunk.

 

Kispest Női Kézilabda Klub fényképe.


Összességében nagyon jó ellenféllel játszottuk le az első felkészülési mérkőzésünket. Nagyon fáradtak voltunk és sokat kell még dolgoznunk ahhoz, hogy elnyerjük a legjobb formánkat. Szombaton Kozármislenybe utazunk ahol egy horvát első osztályú csapattal illetve a hazaiak ellen lépünk pályára. Remélhetőleg már sokkal, jobb játékkal rukkolnak elő a lányok.  

Kispest NKK – Szombathelyi KKA 29-40 (15-21)
OSC Tornacsarnok Zárt kapus Jk:György Kata – Horváéth Alexandra


Kispest NKK: Bárdi Virginia 5(1), Kosik Adél 5,Balogh Vivien 4(1), Fodor Noémi 4,Felső Anna 3,Kiss Klaudia 3,Petrovszki Katalin 2, Balogh Viktória 2(1), Fundák Annamária 1.

 

Szombathelyi KKA: Schnedier Éva 11(7),Takács Krisztina 4,Mayer Maja 4,Smid Eszter 3,Takács Diana 3,Csire Fanni 2,Ivanics Dóra 2,Virág Noémi 1,Pődör Reneka 1.
Hétméteresek: 4/3 ill 9/7
Kiállítások: 4perc ill. –
A mérkőzés alakulása: 2-6,6-10,8-13,9-16,11-20,15-21,17-26,20-29,23-32,26-31,29-37