Segítünk a Cseppkő utcai Gyermekotthonnak

A szezon elején az egyik fontos célunknak azt tűztük ki, hogy növelni szeretnénk a társadalmi szerepvállalásunkat és ebben nyújt most nekünk segítséget az Elios Innovatív Zrt. A Hungária Általános Iskola és Kollégium után a jövőben egy újabb diákotthonban leszünk jelen, hogy az ott lakó és tanuló szegényebb sorsú és, nem mindig a legkönnyebb körülmények között élő gyermekek életébe vigyünk egy kis színt és boldogságot.

Névadó szponzorunkkal az ELIOS Innovatív Zrt.-vel karöltve igyekszünk legjobb tudásunk szerint programokat szervezni a diákoknak és közben a kézilabda alapjait megtanítani nekik. A Hungáriásoknak szeptembertől már órarendi szinten oktatjuk a szivacskézilabdát, ahol büszkén elmondhatjuk, bár még csak az út elején járunk, hogy hatvan nagyon szorgalmas alsó tagozatos növendékünk van. A II. kerületben lévő Cseppkő Diákotthonnál az első lépés már megtörtént, hiszen a legutóbbi hazai mérkőzésünkre, mintegy 25 fő látogatott el, hogy végigszurkolják a felnőtt, illetve a junior meccset. Reméljük, hogy hamarosan itt is hamarosan beindulhat az alsó tagozatosok délelőtti oktatása.

 

Végezetül szeretnénk megköszönni az ELIOS Innovatív Zrt.-nek, hogy felkarolta ezt a kezdeményezést és ajándékaikkal, valamint támogatásukkal örömet tudunk szerezni ezeknek a gyermekeknek. Mellettük szeretnék köszönetet mondani az oktatóinknak, Győri Áginak, Felső Annának, Vadász Ildikónak, Gódor Viktóriának és Orbán Lillának, hogy minden héten nagy szeretettel tartják meg a testnevelés órákat és mosolyt csalnak a kicsik arcára.