Sajtóközlemény a Sportcsarnok beruházásunkról

A Kispest Női Kézilabda Klub örömmel tájékoztatja szurkolóit, Kispest közösségét, támogatóit, hogy a 2018.12.19-én kibocsátott, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Pénzügyminisztérium és a Magyar Kézilabda Szövetség által jóváhagyott, Látványcsapatsport-támogatási keret terhére kibocsátott összesen 1.970.000.000 Ft összegű határozat értelmében megkezdi az Önkormányzat által felajánlott területen a jóváhagyott Sportcsarnok beruházási munkálatait. A fejlesztés első lépéseként a jogtulajdonos Optimál-Terv építészirodával kötött megbízási szerződés szerint a kivitelezési terveket készíti el az építész szakértő. Az Önkormányzat által készítetett engedélyezési tervek, és a meglévő Építési Engedély birtokában, az Önkormányzattal kötött szerződések értelmében a klub megkezdte a forrásgyűjtést, melyek a következő TAO felajánlási időszakban, tehát legkorábban 2019.05.31-től érkeznek a klubhoz. Az építési területet Kispest Önkormányzata térítés ellenében biztosítja a klub részére.

A beruházás forrásai:

– 1.366.954.000 Ft közvetlen TAO támogatás

–    410.086.000 Ft saját erő, melyet kizárólag szponzoraink biztosítanak

A képen a következők lehetnek: ház, autó, égbolt és túra/szabadtéri

A beruházásban reményeink szerint a helyi vállalkozók is jelentős megbízásokat nyerhetnek el, melyeket folyamatosan teszünk közzé honlapunkon. A kivitelezői pályáztatás a kiviteli tervek birtokában várhatóan április 15.-én kezdődnek, melyet 2019.05.15.-én zárunk le. A kivitelezést elnyerő pályázóval kapcsolatos bejelentést 2019.05.26-ig közzétesszük honlapunkon.

Kérjük támogatóinkat, szurkolóinkat és mindazokat akik örömmel fogadnának városunkban végre egy igazán korszerű létesítményt, hogy felajánlásukkal segítsék a beruházás megvalósulását.

A beruházásról részletes információ kérhető az info@kispestkezi.hu e-mail címen, támogatásukkal kapcsolatos kérdéseiket, javaslataikat szintén ide várjuk.

A Kispest NKK támogatások gyűjtésére nyitott bankszámla száma:

Budapest Bank

10102093-53527600-01005000

Társasági adó-felajánlásokat, támogatásokat, együttműködési javaslataikat szintén várjuk, hogy mihamarabb megkezdődhessen az építkezés.

A Kispest NKK közössége”

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.