Pánczél vs Karacs

Pánczél Petra és Karacs Jázmin nyilatkozott honlapunknak.

Pánczél Petra: Egy nagyon kellemetlen ellenféllel találkozunk szombaton, akikkel a nyári felkészülés során és a Liga Kupa első fordulójában már találkoztunk. Mindkét mérkőzésen alaposan meg kellett dolgoznunk a győzelemért, valamint a Hajdúnánás a legutóbbi találkozóján nagy arányú sikert aratott. Igaz, hogy leendő ellenfelünk ebben az idényben még kevés meccset tudott lejátszani, de úgy gondolom ez plusz motivációt fog nekik adni a hétvégén. Szükségünk lesz a védekezésünk stabilitására az első perctől kezdve, illetve a támadójátékunkban is pontosabban és ötletesebben kell játszanunk, mint az elmúlt találkozókon.

 

Karacs Jázmin:Küzdelmes, szoros mérkőzésre számítok, nem lesz könnyű dolga egyik csapatnak sem. Nyilván hazai pályán győzni szeretnénk és mindenképpen itthon szeretnénk tartani a 2 pontot. Úgy gondolom, hogy a hosszú kényszerkihagyás után szépen tértünk vissza, 2 szép győzelem áll mögöttünk, ami önbizalmat és remélem lendületet ad a következő mérkőzésekre. Szerintem a védekezés lesz a kulcsa a győzelemnek.

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.