Pánczél Petra: Úgy gondolom jó kis csapatunk lesz!

Maradtál a SZISE kötelékében, de mégis Kispestre „kerültél”. Ha jól emlékszem egy felkészülési mérkőzésen már játszottál a piros fekete egyletnél.

 

IGEN, MÉG A KISPEST NB I-ES SZEREPLÉSE IDEJÉN JÁTSZOTTAM EGY DUNAÚJVÁROS ELLENI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEN. BERCI ÉS AZ AKKORI EDZŐNK NÁDORI ATTILA JÓ KAPCSOLATOT ÁPOLTAK EGYMÁSSAL ÉS NÁLUNK IS JÁTSZOTTAK ABBAN AZ IDŐSZAKBAN KETTŐS JÁTÉKENGEDÉLLYEL A VÖRÖS-FEKETÉK CSAPATÁBÓL. EGYIK EDZÉS UTÁN SZÓLT ATTILA, HOGY BESZÉLT BERCIVEL, AKI ELMONDTA, HOGY TAMÁS KRISZTINA SÉRÜLÉSE MIATT A KISPEST JOBBSZÉLSŐ NÉLKÜL MARADT ÉS MEGKÉRDEZTE NEM TUDNÉK-E BEUGRANI EGY MÉRKŐZÉS EREJÉIG. ÖRÖMMEL VÁLLALTAM, MIVEL MÉGISCSAK EGY NB I-ES ÖSSZECSAPÁSRÓL VOLT SZÓ, VALAMINT A LÁNYOK SEM VOLTAK ISMERETLENEK SZÁMOMRA, NAGYON KEDVESEK ÉS SEGÍTŐKÉSZEK VOLTAK VELEM.

 

Az elmúlt szezont az NB I-ben töltötted, mesélnél nekünk az élvonalbeli kalandodról?

 

MIKOR A VEZETŐSÉG KÖZÖLTE, HOGY VÁLLALJUK AZ ELSŐ OSZTÁLYBAN VALÓ INDULÁST ÖRÜLTEM ÉS KICSIT IZGULTAM IS, MIVEL ELŐTTE MÉG NEM JÁTSZOTTAM AZ NB I-BEN. BÜSZKE VOLTAM RÁ, HOGY SIKERÜLT AZ EGYKORI EDZŐNK ÉS A KÉZILABDA SZAKOSZTÁLYUNK EGYIK ALAPÍTÓJÁNAK, IFJ. NÁDORI PÁLI BÁCSINAK AZ ÁLMÁT VALÓRA VÁLTANI. SOK ÖRÖM ÉS PERSZE SOK NEHÉZSÉG VOLT EBBEN AZ ÉVBEN, DE ÖSSZESSÉGÉBEN POZITÍVAN GONDOLOK VISSZA AZ ELMÚLT SZEZONRA, MERT A LEGJOBBAK ELLEN JÁTSZHATTUNK HÉTRŐL HÉTRE ÉS SZÉP PILLANATOKAT ÉLHETTÜNK ÁT. ÖRÜLÖK, HOGY MONORON ENNYIEN KÍVÁNCSIAK VOLTAK A MÉRKŐZÉSEINKRE ÉS MINDIG BUZDÍTOTTAK MINKET AZ EREDMÉNYTŐL FÜGGETLENÜL. CSAK KÖSZÖNETET TUDOK MONDANI MINDEN SZURKOLÓNAK!

 

Hogy élted meg a koronavírus miatti leállást?

 

SAJNÁLOM, HOGY FÉLBESZAKADT A BAJNOKSÁG ÉS NEM TUDTUK RENDESEN LEZÁRNI AZ ÉVET. KICSIT FURCSA ÉRZÉS MÉG MINDIG, HOGY MOST MÁR AZ ÚJ SZEZONRA KELL KONCENTRÁLNI ÉS TÉNYLEGESEN NEM LETT VÉGEREDMÉNYE AZ ELŐZŐ BAJNOKSÁGNAK. AZ ELEJÉN PERSZE JÓL ESETT EGY KIS PLUSZ PIHENŐ, MIVEL ÉV KÖZBEN NINCS NAGYON ILYEN HOSSZÚ LEÁLLÁS, DE MOST MÁR NAGYON HIÁNYZIK A KÉZILABDA ÉS A CSAPATTÁRSAK.

 

Különleges szezon fog következni. A kispesti klubbal együtt indultok az NB I/B keleti csoportjában. Új edző, régi-új játékosok. Hogyan kezeled az új helyzetet?

 

ÉN NAGYON VÁROM MÁR A KÖZÖS MUNKÁT ÉS TERMÉSZETESEN KÍVÁNCSI VAGYOK MIT FOG HOZNI EZ AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS. A TÁRSASÁG ÖSSZECSISZOLÓDÁSÁVAL SZERINTEM NEM LESZ PROBLÉMA, MIVEL A LEGTÖBBEN RÉGEBBRŐL ISMERJÜK MÁR EGYMÁST. ÚGY GONDOLOM JÓ KIS CSAPATUNK LESZ.

 

Ismerve az ez évi sorsolásunkat mire számítasz az előttünk álló szezontól? Szerinted mi lehet a Kispest-SZISE reális célja a következő szezonra?

 

DOBOGÓRA VÁROM A CSAPATOT MINDENKÉPPEN. SZERINTEM EZ ABSZOLÚT REÁLIS CÉL EBBEN AZ ÉVBEN.

 

Mik lesznek a te saját céljaid?

 

SZERETNÉM A CSAPATBAN RÁM BÍZOTT FELADATOKAT ÉS AZ EDZŐ ÁLTAL ELVÁRT DOLGOKAT TELJES MÉRTÉKBEN MEGVALÓSÍTANI. NÉHA TALÁN TÚLSÁGOSAN NAGY ELVÁRÁSOKAT IS TÁMASZTOK MAGAMMAL SZEMBEN, DE ÚGY GONDOLOM, HOGY EZ VISZ ELŐRE, HOGY MINDIG TÖREKEDJEK A LEGJOBBRA.

A képen a következők lehetnek: 5 ember

Július 20-án kezditek meg a felkészülést. Hiányoznak már a játékostársaid és a labdás edzések?

 

MINT EMLÍTETTEM MÁR NAGYON HIÁNYZIK A KÖZÖSSÉG, AMI TERMÉSZETES IS, HISZEN AZ IDŐNK NAGY RÉSZÉT EGYÜTT TÖLTJÜK EDZÉSEKEN, MECCSEKEN ÉS PERSZE A SZABADIDŐNKBEN IS. A LABDÁS EDZÉSEK SZINTÉN NAGYON HIÁNYOZNAK, MIVEL A KARANTÉN ALATTI ÉS A NYÁRI EGYÉNI MUNKA CSAK KARBANTART MINKET, DE MÉGSEM VÁLTHATJA KI A KÉZILABDÁT.

 

Hogyan készültél az alapozásra? Ha jók az értesüléseink heti négy futásprogram és gimnasztika volt kiadva… Sikerült megfutnod a kért időszinteket?

 

A KIADOTT PROGRAM SZERINT KÉSZÜLTEM AZ ALAPOZÁSRA ÉS NÉHA PLUSZ FELADATOKAT IS VÉGEZTEM, HA MÉG VOLT ERŐM. IGEN, SIKERÜLT A KIÍRT SZINTEKET MEGFUTNOM, DE ENNEK ELLENÉRE MINDIG IDEGESKEDEK, HOGY SIKERÜL-E A SZEZON ELŐTTI FELMÉRÉSEKET TELJESÍTENI.

 

Mit üzensz a szurkolóknak?

 

A SZURKOLÓKNAK AZT ÜZENNÉM, HOGY TUDOM FURCSA LESZ AZ Ő SZÁMUKRA IS EZ AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉS AZT IS TUDOM, HOGY NAGYON NEHÉZ EGY MÁSIK RIVÁLIS CSAPATOT BUZDÍTANI SAJÁTJUKKÉNT. ANNYIT ÍGÉRHETEK, HOGY MI JÁTÉKOSOK MINDENT MEG FOGUNK TENNI AZÉRT, HOGY EZ EGY CSAPAT LEGYEN ÉS AZ ÖVÉK IS LEGYEN. HISZEN SZURKOLÓK NÉLKÜL A KÉZILABDA SE TELJES!

 

Munkakezdésig van még egy rövid idő, miként telik számodra a szünet? Ha jól tudom egy balatoni horgászaton is részt vettél…

 

A TÖBB PIHENŐ MIATT A VIDÉKEN ÉLŐ CSALÁDOMMAL IS TUDTAM EGY KIS IDŐT TÖLTENI, AMI NÁLUNK ÁLTALÁBAN CSAK ÜNNEPEK IDEJÉN JÖN ÖSSZE. PRÓBÁLOK A BARÁTAIMMAL IS MINÉL TÖBBSZÖR TALÁLKOZNI, MIVEL SZEZON KÖZBEN KEVESEBB SZABADIDŐM VAN.IGEN, JÓL TUDOD ☺ NEMRÉG ÉRTEM HAZA A BALATONRÓL, AHOL EGY NAGYOBB BARÁTI TÁRSASÁGGAL VOLTUNK. INKÁBB AZT MONDANÁM, HOGY ŐK HORGÁSZTAK, ÉN PEDIG NAPOZTAM ÉS FÜRÖDTEM. NEM VAGYOK NAGY HORGÁSZ, DE PÁR DOLGOT MÁR ELSAJÁTÍTOTTAM TŐLÜK, MIVEL NEM EZ VOLT AZ ELSŐ ALKALOM EGY ILYEN KÖZÖS PROGRAMRA.

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.