Névadó szponzor érkezett

Örömmel értesítjük szurkolóinkat,hogy 2015 tavaszától ELIOS Kispesti NKK néven szerepel a felnőtt, junior csapatunk az nb1/b pontvadászatában.

 Fénykép

ELIOS Innovatív Energetikai Zrt. és Kispest NKK támogatása

Az ELIOS Innovatív Energetikai Zrt. az eddigi szakmai eredményeinek és kiváló szakembergárdájának köszönhetően Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő energetikai cégévé vált napjainkra. A cég tevékenységének középpontjában az energiahatékonyság javítását célzó innovatív beruházások megvalósítása áll, mindezt a fenntartható fejlődés és környezettudatosság jegyében létrehozva.

 

Az ELIOS legkiemelkedőbb és legsokrétűbb üzletága közvilágítás korszerűsítéssel foglalkozik, emellett további jelentős területeken fejtjük ki tevékenységünket, úgy mint dísz-, sport, beltéri és egyéb speciális világítás; komplex épületenergetika; PV napelem és geotermikus energia.

Cégünk, fennállása óta több mint 90 projektet valósított meg és számos kiemelkedő referenciával rendelkezik, ilyenek pl. Európa legnagyobb LED közvilágítás korszerűsítési projektje Hódmezővásárhelyen (2010-11) vagy Magyarország legnagyobb magántulajdonú napelem erőmű fejlesztése Sellyén.

 

Az ELIOS kiemelten fontosnak tartja társadalmi szerepvállalását, elsősorban olyan csoportok támogatását, amelyek hozzájárulnak fiatal tehetségek gondozásához, a közösség építéséhez és fejlesztéséhez. Mindezt figyelembe véve esett választásunk a Kispest NKK csapatának támogatására, hiszen a csapatban már többéves, komoly szakmai munka folyik, és kiváló eredményekkel büszkélkednek az utánpótlás gondozás területén.Reményeink szerint támogatásunkkal hozzájárulunk a csapat további sikereihez és fejlődéséhez nyilatkozta honlapunknak Zászlós Ágnes marketing vezető