Nem tudtuk feltörni a kínai nagy falat

Négy gólos hátrány a szünetben

 

Meglepően sokan jöttek ki tegnap este a Soroksári Sportcsarnokba, ahol az ellenfelünk az Ázsiai kupára készülő Kínai válogatott volt. 120 néző előtt kezdődött meg a találkozó, ami két vendéggóllal kezdődött. Első találatunkra négy percet kellett várni, a szerzője Becséri volt. Az már a mérkőzés elején látható volt, hogy egy kellemetlen stílusú sokat birkózó, de igen gyors kézilabdát játszó csapattal állunk szemben. A 8. percben már öt góllal vezettek a vendégek, így Béki Nagy Bertalan időtkért. ezután feljavultunk és kiegyenlítetünk. Győri remekül védte a kapunkat, elöl jóval ötletesebben játszottunk ebben a periódusban. Ezt követően azonban újra öt kínai gól jött zsinorban.. Kilenc percig nem tudtunk gólt szerezni, a kínai fal áttörhetetlennek bizonyult és bár rengeteg emberelőnyt harcoltunk ki, ezekkel nem tudtunk élni. Így mindössze 10 gólt dobva négygólos hátrányba mehettünk pihenni.

 A képen a következők lehetnek: 2 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya

Hatgólos vereség a végén

 

Yiam Ru góljával a kínaiak szerezték meg a második félidő első találatát. Nálunk Andrási érkezett a kapunkba, elöl pedig Hamuth, Balogh és Németh rohamozta a kínaiak kapuját. Sajnos ezt követően zsinorban 6 gólt kaptunk, ami el is döntötte a találkozót. Az újabb időkérésünk a legjobbkor jött, Fodor és Becséri góljainak köszönhetően négyre sikerült felzárkóznunk. Vendégek remekül játszották meg a beállójukat, aki sokszor be tudott találni az immár Makai által védet kapunkba. Minden egyes gólunkért keményen meg kellett harcolni. Az utolsó 10 percben is sokat játszhattunk emberelőnyben, de sajnos nem tudtunk közelebb kerülni a remekül védekező vendégekhez, így végül hattal kaptunk ki.

 A képen a következők lehetnek: 4 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya

Összességébe hasznos mérkőzésen vagyunk túl. Vendégek gyors játéka és birkózó védekezése teljesen felőrölt minket. Örülünk, hogy egyetlen másodosztályú ellenfélként kértek fel minket a kínaiak a mérkőzésre. Szombaton nagyon fontos találkozó következik, amikor Nyíradonyba látogatunk. Próbáljuk életben tartani érmes álmainkat.

Szabó Edina,Béki Nagy Bertalan és Jörn-Uwe Lommel értékelése:

Kispest NKK – Endo Plus Service – Kína  22 – 28 (10 – 14)

Soroksári Sportcsarnok 120 néző JK:Budai-Bock – Rácz

 

G:Becséri Kitti 4, Fodor Noémi 3, Mód Noémi 3, Szabó Edina 3(1), Balogh Vivien 2,Töpfner Alexandra 2,Hanusz Lili 2, Tarjányi Szilvia 1, Németh Nedda 1,Bártfay Enikő 1.

Hétméteresek: 3/1 ill 2/2

Kiállítások: 4perc ill. 18perc

 

A mérkőzés alakulása: 5p: 1-3 10p:4-7 15p:7-7 20p:8-10 25p:9-13 30p:10-14 35p:13-16 40p:15-20 45p:15-21 50p:15-23 55p:20-24

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.