Nekünk ti vagytok a bronzérmesek

Március 12-én még a Szeged KKSE ellen készültünk. Az év egyik legfontosabb mérkőzése következett volna. A lányok “sziasztok holnap találkozunk” mondattal búcsúztak el a egymástól a Gyáli Sportcsarnok öltözőjében, hogy aztán szűk egy hónappal később kiderüljön vége a 2019/2020-as bajnokságnak. Ki kell dobnunk nyolc hónapnyi munkánkat. Sokan nem is tudják mennyire nehezen indult el ez az év. Rengeteget kellett azon dolgozni, hogy egy új és ütőképesebb csapattal induljunk neki a bajnokságnak. Sokan távoztak és csak páran érkeztek. Az üres helyekre a saját utánpótlásunkhoz nyúltunk. A nehézségek ellenére remekül kezdtük meg a szezont. Pedig sokan azt hitték, hogy nem leszünk tényezők a mostani kiírásban.Télen 7 győzelemmel,  2 döntetlennel és 2 vereséggel a harmadik helyen fordultunk. Télen két játékos ment, kettő érkezett. Tavasszal 5 mérkőzésen 2 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség volt a mérlegünk. de még tartani tudtuk a harmadik helyünket. Közben meglepően jól szerepeltünk a liga kupamérkőzéseket. Az utolsó másodpercben buktuk el a legjobb 4 közé jutást, bár így utólag már nem fáj annyira. Továbbjutás esetén sem jártunk volna jobban. És ekkor szólt közbe a vírus.  Március 13 óta nem láttuk egymást. Ekkor még a harmadik helyen álltunk 21 ponttal és Szabó Edina csapatkapitányunk 124 góllal vezette a góllövőlistát. Pénteken azonban a Magyar Kézilabda Szövetség az összes eredményt semmisé tette. Azaz hiába bravúros győzelmek, sajnos ez most a végelszámolásban nem számított. Nekünk lányok, ti vagytok a bronzérmesek és köszönjük, hogy kitartottatok ebben a nehéz időkben is.
A képen a következők lehetnek: 3 ember, , mosolygó emberek, álló emberek és közeli
Hogy mit hozz a jövő? Nem tudjuk, folynak a tárgyalások és az egyre szűkülő anyagi forrásainkhoz képest szeretnénk továbbra is jó Kispestet, de legalább olyan becsületesen küzdő, tisztességesen harcoló és olyan sok örömet szerzőt, mint az idei volt.

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.