Négy fal között

Felnőtt csapatunk nehezen viselik a bezártságot.

 

Felnőtt játékosaink az otthonmaradás mellett sem feledkeztek meg a mozgásról. Az alábbi cikkben megtudhatjuk, hogy Puskás Lilla, Hamuth Lili, Felső Anna, Krenner Fanni, Mód Noémi, Réti Panna, Orell Bettina és Szita Katalin mit csinálnak a kényszerszünetben, és hogy tartják magukat formában.

 

Hamuth Lili: Sajnos a dokihoz nem tudtam visszamenni, ezért kicsit szomorú vagyok, de letelt a hathét, így levettem a rögzítőt a lábamról, és elkezdtem az erősítést. Mindennap 1,5 órát kocogok, szalagozok, és az udvarok erősítek. Próbálom visszaszoktatni magam a mozgáshoz. A karantént nehezen viselem, főleg most, hogy már tudnék edzeni a lányokkal, de az egészségünk miatt, muszáj otthon maradnunk. Mindenkinek jó egészséget kívánok, és vigyázzatok magatokra.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, gyermek

 

Szita Katalin: Sajnos én ezt a “karantént” nem valami jól vészelem át, szerettem volna egy kicsit haza utazni az anyukámhoz és a testvéremhez, amit most el kellett halasztanom, hogy ezzel őket is megvédjem a bajtól. Igyekszem minél hasznosabban tölteni ezt az időszakot. Mivel a párom focizik így nincsenek azért unalmas napjaink Mindennap járunk futni, erősítünk rengeteget, sokat sétálunk a kiskutyánkkal és Andris kistestvéreivel. Ezek mellett persze jut idő olyanra is, amire eddig nem, jó időben rendezzük a kertet stb. Szóval azért mozgalmas napjaink vannak így is és élvezzük a közös edzéseket, de mindkettőnknek nagyon hiányzik a saját sportága így reménykedünk benne, hogy minél hamarabb vissza tudunk térni az eredeti kerékvágásba.  Jó egészséget kívánok mindenkinek és vigyázzunk egymásra!

A képen a következők lehetnek: 1 személy, gyermek

 

Puskás Lilla: Mióta nem találkoztunk, szigorú napirend szerint élek. Tudatosan figyelek arra, hogy ne lustuljak el. Amíg még lehetett edzőterembe menni addig hetente 3x jártam a Performance edzőterembe. Most, hogy bezártak a termek is, mindennap futok és a házunkban található szerekkel edzek. Közben persze a tanulást sem lehet elhanyagolni, az egyetemről is folyamatosan kapjuk a feladatokat. Már online zh-t is írtam. A legnehezebb, hogy nem találkozhatok a barátaimmal, csapattársaimmal. Nagyon várom ennek az időszaknak a végét!

A képen a következők lehetnek: 1 személy

 

Mód Noémi: Napjaim mostanában kicsit nyugisabban telnek, így hogy nincs bajnokság. Haza utaztam Mohácsra, hogy tudjam segíteni a nagyszüleimet. Az edzéseket itt is meg tudom oldani általában, futok, és a szobámban erősítek.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, gyermek és túra/szabadtéri

 

Réti Panna: Mikor elkezdődött a karantén időszaka, azt hittem nem lesz vészes, simán kibírom. Aztán hamar rájöttem, hogy nagyon unalmasak a hétköznapok suli és edzés nélkül. A karantén előtt megsérültem egy mérkőzésen és még tart a rehabilitációm. Kaptam rengeteg féle erősítő feladatot, amik elősegítik a felépülésem. Ezeket a feladatokat csinálom minden nap. Ez körülbelül 1 órát vesz igénybe. De legjobban a csapat és a társaság hiányzik. Nagyon várom, hogy visszamenjünk edzeni, hisz egyedül nem akkora élvezet az edzés, mint a csapattal.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, túra/szabadtéri

 

Felső Anna: Nagyon nehezen viselem ezt a kényszerhelyzetet. Szeretek társaságban lenni, szeretek menni jobbra-balra. Elég mozgalmas napjaim szoktak lenni, megszoktam a pörgős napokat. Amíg lehetett minden nap voltam kondizni, vagy futni. Most meg ez a lehetőség is elúszott. Nehéz itthon lenni a négy fal között, de próbálom lekötni magam. Sütés, főzés, kreatívkodás, itthon tanulgatás, így hogy az iskolámban is átálltunk az online képzésre. Ezen felül meg jelentkeztem egy másik online oktatásra is. Délutánonként pedig online edzéseket tartunk a többi edzővel a gyerekeknek es szüleiknek. Nagyon lelkesen csináljak, nagyon büszkék vagyunk rajuk. A bajnokság szünetel jelenleg, bár én úgy hiszem ez az évad csonka szezon lesz. Furcsa, hogy nem találkozunk mindennap a lányokkal. Nem fecsegünk a legapróbb hülyeségekről is. Jelenleg meg kicsit kilátástalan a helyzet, de próbálok pozitív maradni es lekötni magam. Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánok, remélem hamarosan találkozunk.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, sportolás, állás és túra/szabadtéri

 

Orell Bettina: Nehéz volt ott hagynom Pestet, mert kialakult már az életem. Minden nap mentem tanítani a suliba délután a gyerekek edzését tartottam és este az én edzésem volt. Pluszba eljártunk Győri Ágival heti 2 alkalommal power plate edzésre, ami nagyon hiányzik. A kialakult helyzet miatt ameddig ez tart haza költöztem Kecskemétre. Úgy gondolom ebben a helyzetben az a legjobb, ha tudom segíteni a családom. Bevásárolni járok a szüleimnek és a nagymamámnak. Próbálok én menni mindenért a városba, hogy nekik ne keljen. Itthon természetesen minden nap edzést tartok a családnak Nagyon fontos a mozgás főleg ebben a nehéz időszakban mikor az emberek csak otthon tudnak lenni. De úgy gondolom otthon is meg lehet találni a módját annak, hogy mozogjunk. Szerencsére a klub létrehozott egy nagyon jó kis csoportot a facebookon “Szivacskézilabda Kispest” névre hallgat. Ebbe a csoportba bárki csatlakozhat, aki szeretne:) Itt legfőképp a mi utánpótlás játékosaink vannak benne a szülőkkel és nekik tartunk minden hétköznap élőben edzést. Természetesen, aki kedvet kapna, nyugodtan csatlakozhat. Tehát a napjaim itthon bevásárlással és edzéssel telnek.

 

 

A képen a következők lehetnek: 1 személy, sportolás

 

 

Krenner Fanni: Napjaim nagy részét mostanában a konyhában való tevékenykedés teszi ki, ezen kívül segítek családomnak a ház körüli teendőkben. Délutánonként közösen edzünk a barátommal, erőnléti feladatokat itthon, a futás részét pedig a Duna parton hajtjuk végre. Mindemellett izgatottan varjuk nővérem születendő gyermekét. #maradjotthon

A képen a következők lehetnek: 1 személy, sportolás és cipők

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.