Magabiztos sikerrel zártuk az évet

Nagy különbséggel nyertünk Gyömrőn

 

Döcögős első félidő

 

Teljesen megtelt az Ignácz Ilona Sportcsarnok, ahová Kispestről közel 40 fő érkezett az utolsó bajnoki mérkőzésünkre. Polics bombájával kezdődött meg a találkozó, ahol az első 10 percben felváltva estek a gólok. A félidő derekán Polics duplájával újra visszavettük a vezetést, de ekkor még leszakítani nem tudtuk ellenfelünket, köszönhetően a kissé álmos, figyelmetlen játékunknak. A Gyömrőiek elöl nagyon eredményesen tudtak játszani és újra átvették a vezetést. Ekkor változzunk sebességet és Kiss, Szűcs és Fundák révén 6-1-es etapot tudtunk csinálni. Hátul jóval összeszedettebben védekeztek Kosikék és Bozsó is remekül védte a kapunkat. Elől pedig Kiss szinte minden lövése a hazaiak kapujába kötött ki. Öttel nyertünk az utolsó szakaszát a félidőnek, így hétgólos előnnyel mehettünk pihenni.
Kispest Női Kézilabda Klub fényképe.

Gólerős második játékrész

 

Hazai góllal kezdődött meg a második félidő, de Kosik, Kuti és Petrovszki révén tudtuk növelni az előnyünket. Folyamatosan forgattunk a csapatunkat. Balogh Viktória, Szűcs és Ulmann érkezett a pályára. A 44. percben elégelte meg Béki Nagy Bertalan az év végi lötyögést, ami a pályán folyt, ekkor csak öttel vezettünk. Az időkérés után jóval okosabban és eredményesebben játszottunk. A következő 9 percben zsinórban kilenc gólt tudtunk szerezni. Kuti – Balogh Viktória és Fundák futószalagon értékesítette ziccereinket. Az utolsó percekben kicsit kiengedtünk és végül 15 góllal nyertük meg a találkozót. 
Kispest Női Kézilabda Klub fényképe.

Összességében az első 20 percet leszámítva a papírformának megfelelően simán tudta megnyerni az év utolsó bajnoki mérkőzését. Mivel senki nem botlott, így a harmadik helyen telelünk, ami miatt van bennünk némi keserűség, de legalább adott a feladat a tavaszra. A csapat évzárója szerdán lesz, míg a közös Kispest Kézilabdás Karácsony pénteken lesz 15 órától a Vass Lajos Általános Iskolába, amire várjuk minden kedves szurkolónkat, hogy együtt emlékezzünk vissza az elmúlt esztendőre.

 

Gyömrő VSK – Kispest NKK 23-38 (13-20)

 

Gyömrő Ignácz Ilona Sportcsarnok 90 néző  JK:Dulai – Pisák 

Gyömrő VSK: Hrutka Bernadett 7, Hegedűs H.Sarolta 5,Horváth Vivien 4,Háfra Luca 3,Joó Klaudia 2,Striczki Regina 1,Portás Petra 1,

Kispest NKK: Kiss Klaudia 8(1), Polics Tímea 7(4), Bárdi Virginia 4, Balogh Vivien 4(2), Fundák Annamária 3,Fodor Noémi 3,Kuti Bettina 3,Balogh Viktória 2,Kosik Adél 2, Szűcs Barbara 1, Petrovszki Katalin 1.


Hétméteresek: 4/3 ill. 7/7
Kiállítások: 8perc ill. 12 perc


A mérkőzés alakulása: 5p:3-2 10p:4-4 15p:7-8 20p:10-10 25p:12-15 30p:13-20 35p:14-22 40p:16-23 45p:20-26 50p:20-29 55p:20-33

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.