Magabiztos győzelem Tökölön

Könnyedén jutottunk tovább a legjobb 16 közé.

 

Nyolcgólos előny a szünetben

 

Kicsit késve kezdődött meg a tököli kupatalálkozó az eredményjelző meghibásodása miatt. Csapatunk Felső, Szűcs és Lendvai nélkül érkezett Tökölre, míg a másik oldalon is csak 11 nevezett játékos szerepelt a jegyzőkönyvben. Remekül kezdtük meg a találkozót, az ötödik percben két Balogh – Fodor és egy Bárdi góllal 5-1-re vezettünk. Jóval frissebben játszottunk ellenfelünknél, a 6. és 10. perc között zsinórban ötször tudtunk betalálni. Vitányi Attila a hazaiak mestere időt kért és azután jóval eredményesen játszott a hazai együttes. Marosi és Szabó rendre betalált Futaki kapujába, bár ez csak arra volt elég, hogy 10-en belül maradjon, a tököli gárda. Állandósult a 8-10 gólos előnyünk. A félidő 24-16 volt a javunkra.

Kispest Női Kézilabda Klub fényképe.

 

Végére elfáradt a Tököl

 

A második játékrészre Bozsó Leila állt be a kapunkba. Marosi Rita és Krisztina góljaival kezdődött meg a második játékrész, de még mielőtt vérszemet kapott volna a Tököl Balogh Vivien és Ulmann Bernadett gondoskodott arról, hogy az eredmény újra 10 legyen. A félidő nagy részében gyenge színvonalú, dekoncentrált játékot láthattak a nézők, ahol az a csapat lőtt épp több gólt, aki jobban figyelt, vagy kicsit védekezett. Ahogy közeledett a végjáték egyre jobban elkezdett fáradni a hazai gárda. Balog Viktória futószalagon dobálta góljait. Már csak az volt a kérdés, hogy mekkora gólkülönbséggel nyerjük meg a találkozót. Végül 13 gólos győzelemmel jutottunk tovább a Magyar Kupa harmadik fordulójába.

 

Kispest Női Kézilabda Klub fényképe.

 

Összességében könnyű mérkőzésen vagyunk túl, továbbjutásunk egy percig sem volt veszélyben. A harmadik forduló párosítását szerdán sorsolják és ellenfélként kaphatjuk az MTK Budapest, Ipress Center Vác, Érd, Szent István OTP SE, Gödi SE, Alba Fehérvár, Vasas SC csapatát.

 

Magyar Kupa II.forduló

VSK Tököl – Kispest NKK 28-41 (16-24)
Tököli Sportcsarnok 50 néző  JK: Ónodi Erika – Őri Erika

VSK Tököl: Marosi Rita 10(2),Marosi Krisztina 5(1), Szabó Vivien 4, Papp Melinda 3, Cziráki Klaudia 2, Tóth Szabina 1, Balogh Dalma 1, Takács Barbara 1,Vitányi Réka 1.

Kispest NKK: Balogh Vivien 11(3), Bárdi Virginia 6, Ulmann Bernadett 5, Balogh Viktória 5, Fundák Annamária 5, Polics Tímea 4, Fodor Noémi 3,Kosik Adél 1, Petrovszki Katalin 1.

Hétméteresek: 6/3 ill. 4/3
Kiállítások: 4perc ill. 10perc
Piroslap: Kosik Adél /3x kétperc/

A mérkőzés alakulása: 1-5,2-10,5-13,9-18,12-21,16-24,20-26,21-32,24-34,26-36,27-37.

Tj: Kispest NKK