Magabiztos győzelem Szegeden

Továbbra is harcban állunk az érmes helyekért.

Egy gólos előny a szünetben

 

Álmosan kezdtük meg a találkozót, Zsikó és Miklósi góljával a hazaiak két gólos előnyre tettek szert. Nálunk Mód volt először eredményes. Az első negyedórában abszolút a Szeged akarata érvényesült, úgyhogy Béki Nagy Bertalannak idő is kellett kérnie, hogy rendezzük a sorainkat. Ezt követően változott meg a játék kép. Hátul Hanusz vezetésével jól védekeztünk, Andrási remekül védte a kapunkat. A 17 percre Szabó Edina és Töpfner Alexandra góljaival meg tudtuk fordítani a mérkőzést. A 23. percben már kettővel vezettünk. Jó tempót diktáltunk és teljesen átvettük a mérkőzés irányítását, amit már ki sem engedtünk a kezünkből. Ugyan a félidő végét elrontottuk, de így is előnyben várhattuk a második játékrészt.

A képen a következők lehetnek: 4 ember, sportoló emberek

 

Nem kellett izgulnunk a végére

 

Gyors Szécsi góllal egyenlített ki a Szeged, de Szabó és Németh révén újra átvettük a vezetést. De a 40. percig nem tudtuk leszakítani a hazaiakat, ekkor a kemény védekezésünk meghozta a gyümölcsét, hiszen 5 perc alatt 5 góllal tudtunk elhúzni. Andrási továbbra is remekül védte a kapunkat, Hanusz és Szabó pedig rendre be tudott találni a hazaiak kapujába. Gyorsan kézilabdáztunk, amire nem tudott mit lépni szegedi együttes. A 46. és a 48. perc között újabb 3-0-ás etapunk következett. Az 50. percben még Szécsi és Zsikó góljaival kicsit feljebb tudtak zárkózni a hazaiak, de most többre nem futotta az erejükből. A végjáték is a miénk volt és végül 8 góllal győztük le a Tisza partiakat. 

A képen a következők lehetnek: 4 ember, sportoló emberek, kosárlabdapálya és cipők

 

Összességében leszámítva az első 15 percet, remekül játszottunk. Andrási jól védte a kapunkat, Hanusz és Szabó meg igen gólerős volt. Természetesen dicséret illet meg mindenkit, hiszen jól és eredményesen tudtunk játszani, hogy a halovány esélyünk még továbbra is él a dobogóra.. Most egy hét pihenő következik, majd az Orosháza érkezik Soroksárra. Köszönjük szépen a szép számmal kilátogató kispesti és a szegedi szurkolóknak, hogy velünk voltak!.

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember

Béki Nagy Bertalan és Hamuth Lili  értékelése:

 

PC Trade Szeged KKSE – Kispest NKK – Endo Plus Service 26 – 34 (14-15)

Szeged, Eteka Sor, Városi Stadion 100 néző JK: Horváth – Simó

 

G:Szabó Edina 10, Hanusz Boglárka 8, Töpfner Alexandra 4(1), Tarjányi Szilvia 3, Mód Noémi 3,Németh Nedda 2,Becséri Kitti 2,Karalyos Orsolya 1,Hamuth Lili 1.

 

Hétméteresek: 0/0 ill. 2/1

Kiállítások: 2perc ill. 4perc

 

A mérkőzés alakulása: 5p:4-2 10p:7-4 15p:8-7 20p:11-10 25p:12-13 30p:14-15 35p:16-18 40p:19-20 45p:19-24 50p:22-27 55p:23-32

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.