Magabiztos győzelem Balmazújvárosban

Négygólos előny a szünetben

 

A mérkőzés napján Putz Klaudia belázasodott, helyette Pityer Dorottya került be a keretünkbe. Nem kezdtük jól a találkozót, hiszen Poczetnyik és Szabados góljaival kétgólos hátrányba kerültünk. Két perc elteltével Mód tudott szépíteni. A hazaiak a 9. percig tudták tartani az egygólos előnyüket. Győri remekül védte a kapunkat, elöl pedig rendre góllal tudtuk befejezni a támadásainkat. A 10. és a 12. perc között Szabó – Mód és Kovács góljainak köszönhetően át tudtuk venni a vezetést. A félidő második felében kezdett eldőlni a találkozó. Gyors játékunkra nem volt ellenszere a hazaiaknak. Szabó Edina és Petrovszki góljaival háromgólos előnyre tettünk szert. Hátul jól védekeztünk, elöl pedig szép támadásokkal szórakoztattuk a közönséget. Egyre jobban nőtt a két csapatközti gólkülönbség. Mód remekül játszott egy az egyben, szinte mindig meg tudta verni az ellenfelét. A 23. percben újra egy gólra fogyott az előnyünk, de szerencsére ez csak egy gyors átmeneti időszak volt. A szünetben néggyel vezettünk.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya

Remek játékkal a második játékrészben

 

Jól kezdtük meg a második játékrészt, Mód, Puskás és Szabó góljaival már hatgólos előnnyel játszhattunk. Hátul Kovács Kikiék remekül védekeztek, Győri Ági pedig parádésan védte a kapunkat. Hiába kérték időt a hazaiak, szinte semmi áttörést nem lehetett észrevenni a játékukban. Nálunk Puskás Lulu volt elemében, aki a forduló bombagólját sikerült meglőnie. Beálló poszton Csomor Zsófia szélre pedig Réti és André érkezett. Hamuth remekül irányította a fiatalokkal megtoldott támadósorunkat.  Újabb 3-0-s etapot tudtunk csinálni. Így már kilenc góllal vezettünk. Gyorsan és okosan játszottunk elöl. A 35 perctől Bakacsi és Szopcsák érkezett a pályára. Szabó Edináék rendre a fiatalokat játszották meg. Szopcsák Réka zsinórban háromszor bombázott a hazaiak kapujába, aki ezzel megszerezte élete első felnőtt góljait. Az utolsó két percben 4-2-es szakasz tudtunk csinálni, így már 10 gól volt a két csapat között. Az 55 perctől Pityer állt be a kapuba, aki egy szép védéssel mutatkozott be a felnőtt csapatnál. A végén még Tóth gólt tudott szeretni a hazaiak részéről így kilencgólos győzelemmel térhetünk haza.

 

A képen a következők lehetnek: 5 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya

 

Összességében az első 10 percet leszámítva remekül játszottunk. Győri Ágnes ismét parádésan védett, Puskás, Szabó és Mód megint extra teljesítményt nyújtott. Győzelmünkkel már a harmadik helyen vagyunk mindössze egy ponttal lemaradva az éllovas Egriek előtt. Szerdán Gödön lépünk pályára a Magyar Kupa II. fordulójában.

 

NB1/B bajnoki mérkőzés III.forduló.

 

NKK Balmazújváros – Kispest NKK 34 – 43 (15-19)

Balmazújváros, König Rendezvényközpont 150 néző JK:Dulai-Pisar

 

G: Szabó Edina 10(1), Mód Noémi 6, Puskás Lilla 5, Kovács Krisztina 4, Gazsovics Virág 4, Petrovszki Katalin 3, Szopcsák Réka 3, André Ilona 3, Hamuth Lili 3, Szita Katalin 2.

 

Hétméteresek: 3/1 ill. 2/1

Kiállítások: 4perc ill. –

 

A mérkőzés alakulása: 5p:3-2 10p:6-5 15p:7-10 20p:11-12 25p:14-16 30p:15-19 35p:16-22 40p:18-25 45p:22-30 50p:26-34 55p:29-35

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.