Magabiztos győzelem

Teljesen megérdemelten tartottuk itthon a két pontot.

 

Már az első félidőben eldőlt

 

Jól kezdtük meg a találkozót, Egy Felső és két Puskás góllal háromgólos előnyre tettünk szert. Az első gödi találatra hat percet kellet várni. A hetedik percben két hetes góllal kiegyenlítettek a vendégek. Gyors háromgólos előnyünk  eltűnt. A 10. percig felváltva estek a gólok, Szabó és Szita termelte a góljainkat. A támadójátékunkkal nem volt gond, viszont hátul nem működött jól a védekezésünk. A vendégek 15. percig tudták követni a csapatunkat. Ezt követően Mód, Gazsovics és Puskás vezetésével 8-1-es etapot tudtunk csinálni. Remekül játszottunk elől, Puskás és Mód lendületes, dinamikus játékával nem tudott mit csinálni a vendég alakulat. Hiába kértek időt a vendégek szinte semmi változás nem hozott a játékukba. Béki Nagy Bertalan vezetőedző forgatta a csapatunkat, Krenner és André érkezett a pályára. Az utolsó három percet 5-1-re nyertük, így 10 gólos előnnyel mehettünk pihenni.

A képen a következők lehetnek: 6 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya

Sima siker

 

A második félidő elején beragadtunk. Három Kaltenecker góllal hétgólra sikerült felzárkózniuk a vendégeknek. Hatperces gólcsendünket Felső bombagólja szakította meg. Orell, Bakacsi érkezett a pályára és utóbbi lendületes betörései, mint góllal végződtek. Hátul pedig jól védekeztünk, Győri is bemutatott pár bravúrt. A 36. és 38. perc között újabb 3-0-ás vendég szakasz következett.  A 40. percben Kovács begyűjtött a harmadik kétpercesét, aminek piros lap lett a “jutalma”, de szerencsére védekezésben nem fogta meg a csapatunkat. Az utolsó 8 percre újra visszajött Mód és Szabó. Kapuban Győrit Pityer váltotta, aki több bravúrt is be tudott mutatni. Elöl Mód és Gazsovics dobálgatta be ziccereit. A hajrát 4-1-re megnyertük ami azt jelenttet,hogy nyolcgólos kiütést mértünk a gödi alakulatra.

A képen a következők lehetnek: 3 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya

Összességébe nem volt a két csapat egy súlycsoportban. Akár nagyobb gólkülönbséggel is nyerhettünk volna. Teljesen megérdemelten és könnyen tartottuk itthon a két pontot. Szombaton nehéz mérkőzés előtt állunk, hiszen Orosházáról kellene elhozni a két pontot.

 

NB1/B keleti csoport

Kispest NKK – Gödi SE 37-29 (24-14)

Soroksári Sportcsarnok 100 néző Jk:Héjjas-Kránizt

 

G:Mód Noémi 8,Szabó Edina 7(3), Puskás Lilla 7, Bakacsi Lilla 5,Szita Katalin 4,Gazsovics Virág 3,Felső Anna 2,Kovács Krisztina 1.

Hétméteresek: 6/4 ill. 5/3

Kiállítások: 10perc ill. 8perc

Piroslap: Kovács Krisztina

 

A mérkőzés alalulása: 5p:3-0 10p:6-4 15p:9-8 20p:15-9 25p:19-12 30p:24-14 35p:24-16 40p:28-20 45p:29-22 50p:32-27 55p:35-28

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.