Liga kupa: Hétgólos hátrány

Hétgólos vereséget szenvedtünk Kozármislenyben.

Szerda este Kozármislenyben léptünk pályára a Liga kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. 120 néző előtt kezdődött meg a találkozó. A két gyors hazai gólra Mód tudott válaszolni. Lüktető iramú, de nagyon sok hibával tarkított első játékrészt láthattunk. Az első 10 percben kétgólos előnyre tett szert a Kozármisleny. A 10. és a 13. perc között két Szabó és egy Gazsovics góllal átvettük a vezetést. A 20. percig tudtuk tartani az előnyünket. Többször is megvolt a lehetőségünk, hogy három góllal elhúzzunk a hazai csapat elől. A 25. percig jól játszottunk, de be kellett vállalnunk, hogy pihentetjük a felnőtt játékosainkat, így szinte sorcserét hajtottunk végre. Pénteken fontos bajnoki mérkőzést játszunk, és nem szerettük volna, ha fáradtan, fásultan lépnénk pályára. Krenner, André, Bakacsi és Réti érkezett a pályára. Krenner gyors két góllal mutatkozott be első felnőtt mérkőzésén. A 27. percben eggyel ment a hazai csapat, az utolsó két percben 2 gólt kaptunk, ami azt eredményezte, hogy háromgólos hátránnyal fordultunk a második játékrészre.

A képen a következők lehetnek: 3 ember, sportoló emberek, kosárlabdapálya és cipők

A második félidőt Krenner góllal kezdtük meg. A 32. és a 36. perc között 4-0-ás hazai etap következett. Sajnos védekezésünk mellett a támadó játékunk sem volt az igazi. Kovács lövéseit simán védte a hazai kapus, futószalagon dobálták be helyzeteiket a hazaiak. Ötperces gólcsendünket André gólja szakította meg. A negyvenedik percig felváltva estek a gólok. Győri helyett Pityer érkezett a kapuba. Újabb 3-0-ás hazai szakasz után időt kértünk. Újra a pályára lépett Puskás, Szabó és Gazsovics, a kapuba pedig Győri Ágnes tért vissza. Puskás és Szabó góljaival csiszolni tudtunk a különbségen. Megvolt a lehetőségünk, hogy közelebb kerüljünk, de elöl nagyon sok hibát vétettünk. Ezeket a hibákat jól ki tudta használni a hazai együttes. Linder vezérletével hétgólos előnyre tettek szert, amit a mérkőzés végéig meg is tudtak tartani.

 

A képen a következők lehetnek: 2 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya

Összességében: muszáj volt forgatni a csapatunkat, hiszen a bajnoki bronzéremért folyó harcban pénteken kötelező lenne győznünk. Amíg az első sor volt fent, addig nem volt nagy gond, a második félidő közepére teljesen összeestünk. Hiába jött vissza az első sor, már nem volt annyi erőnk, hogy közelebb kerüljünk a hazaiakhoz Egy nap „pihenő” után érkezik a Balmazújvárosi csapat, akiket muszáj lesz megvernünk. A Liga kupa visszavágója március 3-án 19:00 órakor kerül megrendezésre a Gyáli sportcsarnokban.

Liga kupa negyeddöntő, I mérkőzés

Kozármisleny SE – Kispest NKK 33-26 (15-12)

Kozármisleny Sportcsarnok 120 néző, JK: Gadányi-Szabó

G:Szabó Edina 9(5), Gazsovics Virág 5, Mód Noémi 4, Krenner Fanni 3, Puskás Lilla 2, Kovács Krisztina 1, Szita Katalin 1, André Ilona 1.

Hétméteresek: 3/3, ill. 5/5

Kiállítások: 8 perc, ill. 4 perc

A mérkőzés alakulása: 5 p: 4-2 ,10 p: 6-4, 15 p: 7-8, 20 p: 9-9. 25 p: 12-11, 30 p: 15-12, 35 p: 18-13, 40 p: 21-16, 45 p: 24-18, 50 p: 27-20, 55 p: 31-25

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.