Lezártuk az évet

Szerda este tartottuk az évzárónkat, ahol sokan elbúcsúztak a klubtól.
 A képen a következők lehetnek: 6 ember, álló emberek és belső tér
Szerda este egy kispesti pubban találkozott a csapat. Az este hétórakor kezdődő záró eseményen a játékosok és a szakmai stáb lezárta a nem túl jól sikerült 2018/2019-es évet. Béki Nagy Bertalan elnök beszédében megjegyezte, hogy nagyon nehéz évünk volt kemény bajnokságban, ahol hét csapat versenyzett a dobogós helyekért. Sajnos nem úgy alakultak a dolgok, mint ahogy azt elterveztük, de ennek ellenére mindenkinek megköszönte az egész évi munkát és kitartását. Sajnos ez egy ilyen bajnokság volt, ahol nem lehetett ennyiszer „botlani”. Berci után Szabó Edina csapatkapitány vezetésével elbúcsúztattuk azon játékosokat, akik máshol folytatják vagy befejezik az aktív kézilabdázást. Távozik a csapatunktól Hanusz Boglárka,, Tarjányi Szilvia, Karalyos Orsolya, Balogh Vivien, Makai Veronika, Andrási Brigitta, Németh Nedda, Becséri Kitti. Ők egy fotómontázst kaptak útravalónak. 
A jövő évi keret kialakítása megkezdődött, ahogy megvan a teljes keret be fogjuk mutatni a szurkolóinknak. A megmaradt mag mellé tehetséges fiatalok érkezését tervezzük. 
 A képen a következők lehetnek: 2 ember, , mosolygó emberek
Szurkolóinknak köszönjük szépen, hogy végig kitartottak mellettünk ebben az idényben is. 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.