Kuti Bettina interjú

Új „villám” igazolásunkkal, Kuti Bettinával beszélgettünk aktuális kérdésekről.  

 

Honnan érkeztél és hol játszottál?

 

Marcaliban születtem, ott is kezdtem el kézilabdázni az általános iskolában. 2013-ban a Nemzeti Kézilabda Akadémiához igazoltam, ahol három évet töltöttem el. Az MTK megkeresésére az érettségit követően jöttem Pestre a kék-fehérekhez.

 

Mi az erősséged?

 

Egy szélsőhöz képest elég magas vagyok, ezért az előző csapatomban többször átlövőként is szerepeltem, így bevethető vagyok mindkét poszton.

Kispest Női Kézilabda Klub fényképe.


Mik a terveid a jövőre nézve?

 

Először is szeretném megállni a helyem a felnőtt nb1-ben, illetve minél több játéklehetőséget kapni. A felnőtt válogatottság is nagy álmom, de előtte a junior válogatottal szeretnék érmet nyerni nyáron az itthon megrendezendő Világ-bajnokságon.    

 

Mik az első benyomásaid a klubról?

 

Kézilabda Szeged elleni meccs előtt egy nappal tudtam meg, hogy valószínűleg már játszhatok is a kispesti lányokkal, ezért elég furcsa volt csak úgy “betoppanni”, de mindenki nagyon aranyos és közvetlen volt, egy jó csapategységet ismertem meg.

 

Bettina Kuti fényképe.


Szabadidődben mit szoktál csinálni?

 

Szabadidőmben általában a családommal vagy a barátaimmal vagyok szívesen.   

 

 

Mi a véleményed a csapatról, kiket ismersz?

 

Tavaly a junior válogatottal játszottam egyszer Kispest ellen, onnan maradtak emlékek és látásból ismertem pár játékost. Egyedül Győri Ágit ismertem szorosabban, vele Marcaliban voltunk csapattársak, emlékszem kicsiként mindig felnéztem rá! Egy karácsonyi ajándékozás során ő húzott engem, és a levelében leírta, hogy dolgozzak sokat, és akkor később is együtt játszunk majd a pályán. Remélem ez most megvalósul! 

 

Kedvenc étel,ital, film, játékos? 

 

Kedvenc italom a víz, kávé, és a gyümölcslevek, kedvenc ételem pedig a csirkehús és a paradicsomleves. Egyik kedvenc filmem a Női szervek, kedvenc játékosom pedig Abalo.

 

Köszönöm szépen, sok sikert kívánunk Kispesten!