Könnyed továbbjutás!

Magabiztosan jutottunk a Magyar kupa harmadik fordulójába.

 

Négygólos előny a félidőben

 

Jó hírrel indult a találkozó, hiszen Puskás Lilla több, mint egy hónap után visszatért a pályára és Pécsi Virág, Szopcsák Réka, Laczik Lotti, Pityer Dorottya és Réti Panna is bekerült a 16-os keretbe. Remekül kezdtük meg a találkozót. Szerző, Szabó, Gazsovics triónak köszönhetően 8-1-es szakasszal tudtunk kezdeni. 10 perc alatt mindössze két gólt kaptunk. Hátul jól működött a védekezésünk, elöl pedig jó százalékban használtuk ki a ziccereinket. Szépen csordogált a mérkőzés továbbra is jól játszottunk. 18 perc után egy kicsit lankadni kezdett a figyelmünk. Több technikai hibát vétettünk és az átlövések rendre a kapu mellé mentek. Így a félidő végére 4 gólra olvadt az előnyünk.

Erős második játékrész

 

3-1-es szakasszal kezdtük meg a második félidőt. Ujvári és André érkezett a pályára. Balla irányított Réti is lehetőséget kapott. Egyre jobban elhúztunk, bár tudni kell, hogy a vendégek is pihentették szinte teljes elsősorukat. Újabb 4-0-ás szakasz eldöntötte a továbbjutás sorsát. Puskás betöréseire nem volt ellenszere az orosháziaknak. A 44 és 46 perc között újabb 3-0-s szakasz következett. Szabó Edina zsinórban lövöldözte szebbnél szebb góljait. Az 50. percben Szopcsák, Laczik és Pécsi érkezett a pályára. Pomport pedig Pityer váltotta a kapuban. Utánpótlás játékosaink bátran játszottak. Laczik, Réti és Pécsi is be talált az orosházi kapuba. Pityer pedig ziccereket tudott védeni. Az 55. percben már 10 góllal vezettünk, amit meg is tartottuk a mérkőzés végéig.

 

Összegezve egy jó gyakorló mérkőzésen magabiztosan nyertünk, de tudjuk, hogy amikor hónap végén utazunk Orosházára a bajnokira, sokkal nehezebb dolgunk lesz. Addig is szombaton a Dunakeszi otthonában lépünk pályára.

 

Réti Panna: Egy nagyon pörgős meccsünk volt. Az első félidőt nagyon jól tudtuk kezdeni, az összes játékunkat nagyon szépen be tudtuk fejezni amikor türelmes játszottunk. Aztán az első félidő második felére sajnos egy kicsit szét csúsztunk és előnyt adtunk az ellenfélnek. De a második félidőre összeszedtük magunkat és újra sikerült előnyt szereznünk. A végén mi is a kicsik kaptunk lehetőséget és sikerült érvényesülni. Mindenki nagyon örült a tízgólos győzelmünknek.  

 

Nagy Attila: Ezt a kupamérkőzést a bajnokság felkészülésébe iktattuk bele. Igazából azt beszéltük az elején, hogy az eredmény majdnem mindegy, ha továbbjutunk, továbbjutunk, ha kiesünk, kiesünk. De nyilván azért szeretünk nyerni. Szép számú közönség látogatott ki tehát úgy döntöttük, hogy az elején beleállunk és megpróbálunk továbbjutni. ez hál istennek sikerült is. Örülök annak, hogy a kispesti utánpótlás játékosoknak is tudtam játék lehetőséget adni, éltek is vele. Próbáltunk gyakorolni az elkövetkező bajnoki mérkőzésekre. Voltak hibák nyilván megint, de azt gondolom, hogy első félidő második felét kiveszem akkor egész jó iramot mentünk és egész jó százalékban fejeztük be a ziccereket. Le a kalappal a lányok előtt.

 

Herbert Gábor: Nem szépítem, csúnya vereség lett a vége. Ez az én felelősségem is, mert erre a mérkőzésre külön nem készültünk, hiszen, mint mondtam korábban már a hétvégi bajnoki találkozóra koncentráltunk. Sajnos ennek a célnak sem tudtunk megfelelni. Kijöttek olyan dolgok, amin változtatni kell. Ezek között van olyan, amin három nap alatt is tudunk, de van amihez sok türelem kell mind tőlem mind a csapat részéről.

 

Tippmix Magyar kupa II.forduló

 

Kispest NKK/SZISE – OXXO Energy Orosházi NKC 36-26 (19-15)

Soroksári Sportcsarnok 60 néző JK:Marton – Szabó

 

Kispest NKK/SZISE: Szabó Edina 9(1), Puskás Lilla 6, Gazsovics Virág 5, Szerző Regina 5, Réti Panna 2, Balla Anita 2, Varjú Liliána 2, Ujvári Dorottya 1, Laczik Lotti 1, Pécsi Virág 1, André Ilona 1,Pompor Anikó 1.

 

OXXO Energy Orosházi NKC: Tóth Sára 5, Márczy Tekla 5, Antal Jenifer 3, Mikula Dóra 2, Moharos Vivien 2, Nemes Nóra 2, Maláti Dóra 2, Magó Anna 1, Szabó Dorina 1, Ács Orsolya 1,Szöllősi Dorottya 1,Papp Eszter 1.

 

Hétméteresek: 3/1 ill. 3/3

 

Kiállítások: 4perc ill. 8perc

 

A mérkőzés alakulása: 5p:5-1 10p:9-2 15p:12-5 20p:16-9 25p:17-12 30p:19-15 35p:22-16 40p:24-18 45p:28-20 50p:31-22 55p:34-24

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.