Kispest – SZISE néven indulunk a következő szezonban!

A Kispest NKK és a Szent István SE megállapodást kötött egymással, hogy 2020/2021-es női kézilabda NB1/B-s bajnokságban közös csapatot indítanak. Ennek értelmében Kispest – SZISE néven indulunk a pontvadászatban.

A megállapodás részeként a SZISE kölcsönadja azon játékosait a Kispest NKK csapatának, akik nem az NB1-es csapatban fognak szerepelni.

Ahogy azt már egy ideje tudni lehetett, nagy változásokon megy keresztül mindkét egyesület és végre a konkrétumok is megszülettek. Egyesült erővel igyekszünk méltó eredményt elérni ebben a nehéz gazdasági helyzetben. Az együttműködésben csak a felnőtt csapatok érintettek, az utánpótlás továbbra is egymástól függetlenül működik

A csapat edzője a Szent István SE szakmai vezetője Nagy Attila lesz, aki Hajdúnánásról érkezik hozzánk. A fiatal sikerorientált szakemberrel a dobogót célozzuk meg.

A képen a következők lehetnek: Attila Nagy, állás és túra/szabadtéri

 

Örömmel jelenthetjük be, hogy szinte teljesen kész vagyunk a keret kialakításával. Fontosnak tartottuk, hogy ugyanaz a harcos, szerethető gárda maradjunk, amit az elmúlt években láthattak szurkolóink.

 

A Kispest – SZISE 2020/2021-es játékoskerete:

Kapusok: Duráczky Bozsó Nóra – Leila, Halápi Lili, Portás Bianka, Pityer Dorottya
Balszélsők: Szabó Edina, Ujvári Dorottya, Réti Panna, Laczik Lotti
Jobbszélsők: Pánczél Petra, Hansághy Beatrix, Anrdré Ilona
Beállósok: Felső Anna, Gazsovics Virág, Csomor Zsófia
Irányítók: Aron Andrea, Bakacsi Lilla, Zsikla Gréta
Átlövők: Puskás Lilla, Szerző Regina, Kovács Krisztina, Albert Helga, Varjú Liliána, Szopcsák Réka, Stachó Vivien, Pécsi Virág

Vezetőedző: Nagy Attila
Kapusedző: Sényi Imre
Erőnléti Edző: Jászberényi László
Masszőr: Ujvári Barna

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.