Kispest Kézilabdás Karácsony

Idén is nagyon fontosnak érezzük, hogy összejöjjünk karácsony előtt, és egy délutánt együtt, jó hangulatban töltsünk el közösen. Várunk titeket, december 15-én pénteken, a Vass Lajos Általános Iskolába 15:00 és 18:30 között. Az idei évben kicsit más lesz a program, mint eddig. Az esemény első felében a szokásos programok mellett, mint az arcfestés, rajzolás, ajándékozás, beszédek sor kerül az idei egyéni és korosztályos fotózásra! Úgyhogy mezek legyenek nálatok!

 

Kispest Női Kézilabda Klub fényképe.

Aztán a délután második felében a bulié a főszerep és engedve a közkívánatnak a Vass tornatermének egyik feléből “discot” varázsolunk a gyerekeknek. Legyen tánc!
Természetesen a szülőket és a szurkolónkat is várjuk szeretettel, beszélgetni, felidézni az év jó és kevésbé jó pillanatait, illetve tervezni a jövőt!

 

Kispest Női Kézilabda Klub fényképe.

Ha édes és sós finomságokkal megleptek minket, azt nagy örömmel fogadjuk! Üzemelni fog büfé is, amit a felnőtt csapatból erre az alkalomra összeállt csapat fog működtetni, illetve a naptár és minden más ajándéktárgyunk is kapható lesz.

Mivel általános iskolában leszünk, így az alkoholfogyasztást kérjük mellőzni.

Kispest Női Kézilabda Klub fényképe.

Gyertek el minél többet, zárjuk együtt, jó hangulatban az évet!