Kispest Kézilabdás Karácsony 2016

Kispest Kézilabdás Karácsony 2016

Szerdán, Soroksáron tartjuk a hagyományos karácsonyi összejövetelünket

Ahogy minden évben, idén is összejövünk, hogy az egyesület játékosai, vezetői és szurkolói együtt ünnepeljék a mögöttünk álló évet és a napi gondokat, terheket hátrahagyva időt töltsenek egymással karácsony előtt. December 21-én, szerdán 14:30-tól kezdődnek a bemutató mérkőzések a Soroksári Sportcsarnokban és egészen 20 óráig tőlünk lesz hangos az épület. Pályára lép minden korosztályunk a legkisebbektől a legnagyobbakig.

 

Kispest Női Kézilabda Klub fényképe.

 

17 óra körül hallgathatjuk meg Gajda Péter polgármester úr és Béki Nagy Bertalan ünnepi beszédét. Velünk lesznek a felnőtt csapat játékosai is, akik akár krampuszként, akár a büfében, akár a pályán a gyermekek között segítenek nektek.

A felnőtteket forralt borral és teával, míg a gyerekeket szörppel várjuk. Az előző évekhez hasonlóan idén is kérünk titeket, hogy csatlakozzatok a batyubálhoz és töltsük meg a csarnok előterét sütikkel.

A Kézilabdás Karácsony programja:

14:30-tól gyülekező
15:00 U8-as bemutató mérkőzés
15:45 U10-es bemutató mérkőzés
16:30 U9-es bemutató mérkőzés
17:15 U13 lányok – ifi/junior mérkőzés
18:00 U8-as bemutató mérkőzés
18:45 U12 fiúk – ifi/junior mérkőzés

Lesznek ezenkívül még ügyességi feladatok, mint célba dobás, büntetődobó verseny, létrás szökdelős feladatok. A junior lányoknak köszönhetően idén is lesz arcfestés!

Várunk titeket szeretettel!

Event:  Kispest Karácsony 2016