Kispest Karácsony

Idén is ünnepeljük közösen a karácsonyt és az együtt töltött évet!
Találkozzunk 2014. december 20-án, szombaton 9 és 14 óra között a Soroksári Sportcsarnokban. Velünk lesznek a felnőtt, a junior és a serdülő csapat játékosai, és persze az összes oktató, akiket évközben, vagy a táborban megismertetek.

 

A program még alakulóban van, de a különböző versenyek mellett, fogunk meccseket játszani, célba dobni, lesznek ügyességi feladatok, arcfestés, bemutatkozik a TRX és ne feledkezzetek meg a rajzversenyről sem! Két témában várjuk műveiteket, az egyiket „legjobb kézilabdás élményem” a másikat „Kispest karácsony” címmel. Lehet indulni egyénileg az 5 és 9 év közöttiek és a 9 évnél idősebbek versenyében, illetve csapatban is, ha a testvéreddel, barátaiddal szeretnél alkotni. A rajzaitokat december 10-ig várjuk az edzéseken és meccseken tudjátok nekünk odaadni. Utána 10 napon keresztül itt a Facebookon lehet majd szavazni. Eredményhirdetés Soroksáron!

A legkisebbek és a kicsit idősebbek külön lesznek majd, a pontos időbeosztásról később fogunk tájékoztatást adni. Segítitek a kommunikációt, ha minél többen beléptek és figyelitek a Facebookon található Szivacskézilabda Kispest csoportot.

A csarnok címe: 1237 Sportcsarnok utca 2. (Szentlőrinci út- Nyír utca sarok).
Megközelítés tömegközlekedéssel: 123-as busz (Határ út- Dinnyehegyi út) és 35-ös busz (Pesterzsébet Városközpont- Dinnyehegyi út). A Kós Károly térről és a Kossuth térről is kísérjük a gyerekeket, családokat, ennek időpontjáról is később információt.

A rendezvény ingyenes és nagyon szeretnénk, hogy mindannyian együtt legyünk, aki viszont szeretné az oktatók karácsonyi bevásárlását és közös ünnepi vacsoráját támogatni, az talál adománygyűjtő dobozt erre a célra.

A kérésünk az lenne, hogy az oroszlános pólótokban gyertek, ha esetleg még nincsen, akkor piros, vagy fekete felsőben. Mindenkinek készítünk ajándékot, amivel sokat dolgoznak a lányok, úgyhogy kérlek, majd dicsérjétek meg (Marci ).

Ha a Jézuska szeretne labdát, pólót, vagy bármilyen kézilabdázással kapcsolatos ajándékot hozni, akkor keressétek az oktatókat, mert mindent tudunk a bolti árak alatt szerezni, és szívesen segítünk. Mivel az oroszlános pólók minden várakozásunkat felülmúló sebességgel fogytak el, így most újra csináltatunk belőlük az ára 2000 Ft. Piros és fekete színekben rendelhetőek, terveink szerint az utolsó tanítási hétre megérkeznek.

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.