Kialakult a jövő évi csapat

Jó híreket jelentettünk be az elmúlt hét folyamán. Hét játékosunk, Szabó Edina, Puskás Lilla, Kovács Krisztina, Felső Anna, Gazsovics Virág, André Ilona továbbra is Kispesten marad. Az utánpótlásból felkerült fiataljaink, Csomor Zsófia, Szopcsák Réka, Pécsi Virág, Réti Panna, Pityer Dorottya és Laczik Lotti is a felnőtt keret tagjai lesznek. 

Essék szó a távozókról is. Mód Noémi az élvonalbeli Érd gárdájához igazol, de Szita Katalin, Orell Bettina, Krenner Fanni és Hamuth Lili is más klubnál folytatja a pályafutását. Győri Ágnes az élvonalbeli Dunaújvárosi KKA kapus edzője lesz és nálunk az utánpótlásban dolgozik tovább. A távozó játékosoknak további sikereket kívánunk.

 

A Szent István SE csapatából kölcsönbe 11 játékos érkezik, ismerjük meg őket.

 

Pánczél Petra: Petra Nagykanizsán kezdett el kézilabdázni. 2008-ben igazolt a SZISÉ-be, ahol 12 éve játszik. Az előző élvonalbeli szezonban 9-szer tudott eredményes lenni. Posztja jobbszélső.

 

Pánczél Petrának hívnak, és szélső poszton játszom. Már egész rég óta a SZISE-ben kézilabdázom, 2008-ban kerültem a csapathoz. Ez az együttműködés remélem mindkét klub számára a lehető legjobb lehetőséget biztosítja a kitűzött célok elérésére az előttünk álló idényben. Nagyon várom már a közös munkát az új edzővel és persze a lányokkal. Hiányzik már a kézilabda, na meg a csapattársak és az egész kézilabdás közeg. Szeretném, ha egy jó csapategység alakulna ki, élveznénk a játékot és minél jobb meccseket játszanánk, amivel a szurkolókat is meg tudnánk örvendeztetni. Hajrá Kispest-SZISE!

Pontosan kell játszani az első pontokért! – SziSe

Szerző Regina: Regit sem kell nagyon bemutatni. 2016-ban pont a SZISE csapatából érkezett hozzánk, ahol 24 mérkőzésen 65 gólt szerzett nálunk az NB1-es évünkben. Jászárokszálláson kezdett el kézilabdázni, az élvonalban a Kispest és a Szise mellett  Mosonmagyaróváron is megfordult. Tavaly 17 NB1-es mérkőzésen 55-ször tudott eredményes lenni. Posztja átlövő.

 

Jászárokszálláson nőttem fel, itt is kezdtem el kézilabdázni, majd a középiskolát már Budapesten kezdtem és a Szent István SE-be igazoltam 2010-ben. Azóta csak két másik klubban töltöttem el 1-1 szezont, Mosonmagyaróváron illetve Kispesten. Kispesten a 2016/17-es bajnokságban játszottam, mikor a csapat NB1-ben szerepelt. Mindig szívesen gondolok vissza arra az évre, hiszen amellett, hogy kipróbálhattam magam az első osztályban, egy nagyon jó közösség tagja is lehettem. Örültem mikor megtudtam, hogy a két csapat a következő szezonban együtt fog működni, mert egyesítve erőinket biztos vagyok benne, hogy egy eredményes bajnokság elé nézünk. Számomra a következő szezon ezen felül azért is lesz különleges és izgalmas, mert lehetőségem lesz edzőként is megmérettetni magam a SZISE Ifjúsági csapatával, ami nagy kihívás lesz, de már nagyon várom.

 

A képen a következők lehetnek: 6 ember, sportoló emberek, cipők és kosárlabdapálya

Duráczky – Bozsó Nóra Leila: Ha azt írtuk, hogy Albert Helgát nem kell bemutatni, akkor ez hatványozottan igaz Bozsó Leilára. Leila 2005-ben érkezett Kispestre, majd 2018-ban a Szentihez igazolt. 2019-ben a Dorogi ESE csapatában szerepelt kölcsönként. Leila szülés után érkezik vissza hozzánk. Posztja kapus.

 

Nagyon várom már, hogy újra kapuban állhassak, remélem minél előbb teljes értékű játékos lehetek. Mivel nincs rutinom abban, hogy kell szülés után jól visszatérni, így magam sem tudom, hogy mire lehetek képes. Szerencsére egy jó és erős csapatba kerülök, amivel sikeresek lehetünk. Reméljük a következő szezonban már semmi külső bonyodalom nem lesz és egy jó hangulatú, győzelmekkel teli évvel lephetjük meg a szurkolókat.

Köszönünk mindent Leila. - Kispesti Női Kézilabda Klub

Aron Andrea: Andrea nem ismeretlen számunkra, sokszor játszott ellenünk. Kisteleken kezdett el kézilabdázni, majd a Szeged KKSE és a Kecskeméti NKSE csapatába igazolt. 2018-óta játszik a Szise csapatában. Az előző NB1-es szezonjában 62-szer volt eredményes. Posztja irányító.

 

Nem ismeretlen számomra a csapat, korábbi években sok mindenkivel játszottam már együtt. Lelkes, küzdős csapat leszünk. A magam részéről, mint mindig, most is a maximumra törekszem. Kispest ellen mindig, különleges alkalom volt játszani, nagyon jó szurkolótáboruk van. Remélem, hogy a Szisés szurkolókkal kiegészülve még több bíztatást kaphatunk a lelátóról, hiszen már egy célért küzdünk.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, sportoló emberek, kosárlabdapálya és túra/szabadtéri

Ujvári Dorottya: Dorottya Makón kezdett el kézilabdázni. 2009-ben került fel a Szise csapatába. Az előző szezonban kettős engedéllyel az NB2-es Tápiószele csapatában töltötte. Posztja balszélső.

 

Ujvári Dorottya vagyok, 24 éves, 13 éve kézilabdázom, 11 éve a Szent István csapatát erősítem. A múlt szezonban nem tudtam sokkal hozzájárulni a csapat teljesítményéhez, mert hosszas kihagyásom volt térdműtétem révén. Jelenleg az Eszterházy Károly Egyetemre járok, testnevelő tanárnak tanulok. A sport és a tanulás mellett szállodában dolgozom.

 

Albert Helga: Helgát nem kell bemutatni, hiszen 2011 és 2014 között minket erősített. Helga ferencvárosi nevelés. Szegeden és Kecskeméten is megfordult, majd 2018-ban igazolt a Sziséhez. Posztja átlövő.

 

 

Egy nagyobb kitérő után érkezem vissza Kispestre, így nem lesz számomra idegen ez a környezet. Nagyon bizakodó vagyok az új helyzet ellenére és remélem, hogy az új edzővel és az új csapattársakkal sikerül majd egy igazi és mindenki számára szerethető csapatot alkotnunk. Kíváncsian várom az előttünk álló idényt. Szeretném, ha sikerülne valami nagyszerűt kihoznunk a két csapat “házasságából”

A képen a következők lehetnek: 1 személy, gyermek, közeli és túra/szabadtéri

 

Varjú Liliána: Lilián igazi kézilabdás családból érkezik. Édesanyja Varga Márta, aki hosszú éveken át a Vasas csapatának a vezetőedzője volt. 2017-ig a Vasas csapatát erősítette, innen igazolt a SZISE csapatához. Tavaly az élvonalban 22-szer tudott eredményes lenni. Posztja átlövő.

 

Varju Liliána vagyok 20 éves. A Szent István Egyetemre járok Tájépítész és Település tervezési szakra, most abszolváltam a 4. félévemet. Tanulmányaim befejezéséhez 1,5 szükséges még.13 éve kézilabdázom 3 évig a Hort SE csatában kezdtem. Onnan igazoltam az Asi Dse-be ahonnan felkerültem a Vasasba. 9 évig voltam a Vasas-Asi játékosa. Tavalyi évben igazoltam a Szisébe. Szabadidőmet a barátaim körében szeretem tölteni. Szeretek kirándulni, szeretnék minél több helyre eljutni, minél több helyet felfedezni.

 

A képen a következők lehetnek: 2 ember, álló emberek és túra/szabadtéri

 

Hansághy Beatrix: Beatrix a Vasas csapatából érkezett a Kispest-SZISÉ-be. Vácon kezdett el kézilabdázni majd megfordult a Gödi SE csapatában is. 2017-ben igazolt Angyalföldre. Az előző szezonban 16 mérkőzésen 36-szor volt eredményes. Posztja jobbszélső  

 

10 éves koromban kezdtem el kézilabdázni Vácon. A teljes utánpótlás korosztályt itt töltöttem. Nevelőedzőim Ottó Katalin és Nyári József voltak. Konkoly Csaba edzősége idején az élvonalban is bemutatkozhattam. Kiöregedve az utánpótlásból az NB1/b-ben szereplő Gödben játszottam, majd a Vasas színeiben szerepeltem 3 évig. A sport mellett a tanulást sem hanyagoltam el. Tavaly végeztem a Testnevelési Egyetemen, most pedig a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának első éves hallgatója vagyok.  Nagy várakozással tekintek a jövőbe. Célkitűzés a dobogó, amire reális esélyt látok. Izgatottan várom az alapozást, és hogy találkozzak új csapattársaimmal és edzőimmel. 

www.mksz.hu

Halápi Lili: Lili az FSZSE csapatából igazol a Mester utcába. Tavaly az  ifjúsági első osztályú csapat kapuját védte a Szent István csapatában. Posztja kapus.

 

7 évesen kezdtem el kézilabdázni az FSZSE csapatában, ahol az első pár évben még mezőnyjátékosként tevékenykedtem. Kisvártatva kapuba kerültem, és azóta  is ott vagyok. 2013-ban csapatostul átjöttünk a Szent István SE-hez, itt döntöttem el, hogy komolyabb szinten is szeretnék sportolni. Az elmúlt évben lehetőségem adódott az NB/1-es felnőtt csapattal edzeni, ami úgy érzem nagyon sokat segített. Ugyan még gimnazista vagyok, a tanuláson kívül szeretném minden energiámat a saját és felsőbb korosztályok versenyeire fordítani.

 

Portás Bia: Bianka ferencvárosi nevelés, 2009-ben kezdett el kézilabdázni a zöld-fehér egyletnél. Megfordult még Gyömrőn és Szegeden is. 2019-ben igazol a SZISÉ-hez. Posztja kapus.

 

Portás Bianka vagyok, 8 éves korom óta kézilabdázom. A pályafutásom a Ferencvárosban kezdtem el , ott 9 évet töltöttem. Utána Gyömrőre, majd Szegedre igazoltam majd a Szent István Se csapata keresett meg.

 

Stachó Vivien: Vivien a Makói UKC csapatában kezdett el kézilabdázni. Megfordult a Szeged KKSE, Kecskeméti NKSE és a DKKA II csapatában. 2018-túl játszik a SZISE csapatában. Posztja átlövő.

 

Stachó Vivien vagyok, 10 éves koromban kezdtem el kézilabdázni Makón, az első edzésem után kijelentettem a szüleimnek hogy kézilabdázó szeretnék lenni. A Makói KC csapatában 4 évet töltöttem. 2014-ben felvételt nyertem a Nemzeti Kézilabda Akadémiára. Azóta játszottam Dunaújvárosba és Szegeden is. Már másfél éve hogy a Szent István SE játékosa vagyok. Jelenleg a Testnevelési egyetemen tanulok, edzői szakon. Szeretnék a jövőben még komolyabban foglalkozni a kézilabdával.

 

Zsikla Gréta: Gréta Salgótarjánból érkezett a Szent Istvánba. Tavaly az első osztályú ifjúsági csapatában 25-szőr tudott eredményes lenni. Posztja irányító.

 

Még elsős voltam, mikor elkezdtem kézilabdázni Salgótarjánban, ahonnan 15 km-re lakom. 7 évig játszottam a Strandépítőkben, majd 8. osztályos voltam mikor Pestre felkerültem. 8. osztályba a Szent Györgyi Albert gimnáziumba jártam majd 9.-től a Szent István szakgimnáziumba mentem. 12 éve kézilabdázom, szeretem, amit csinálok és szeretnék minél jobb eredményeket elérni.

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.