Két mérkőzés vár ránk szombaton

Kozármislenyben nemzetközi felkészülési tornán veszünk részt.

 

Szombaton, háromcsapatos mini tornán veszünk részt Kozármislenyben. Ellenfeleink a keleti csoport negyedik helyén álló hazaiak, illetve a horvát első vonalban vitézkedő ZRK Bjelovar lesznek. Az első mérkőzésünket 11:00 játsszuk a horvát csapattal, majd 17:45- től a hazaiakkal csatázunk.. A torna megtekintése ingyenes.

 

Ellenfeleinkről:

 

A Kozármisleny SE jelenleg a negyedik helyen áll 9 győzelemmel, 1 döntetlennel és 3 vereséggel. Három ponttal előzi meg őket a Szombathelyi KKA, öttel a NEKA és a Mosonmagyaróvári KC. Nyáron több meghatározó játékossal sikerült megerősíteni a keretüket. Pukler Glória Szombathelyről, Vadász Ildikó Kispestről, Palotás Fanni Kecskemétről és Hosszú Boglárka az MTK-tól érkezett. 

 

Kozármisleny SE fényképe.

 

A ZRK Bjelovar a horvát első osztályban szereplő jelenleg a negyedik helyen áll 6 győzelemmel, 1 döntetlennel és 5 vereséggel. A horvát bajnokságot jelenleg a Lokomotív vezeti 22 ponttal, a második helyen a Podravka áll szintén 22 ponttal, majd kicsit leszakadva Koka 17 ponttal a harmadik.. Utoljára december 17-én léptek pályára, amikor is 30-28-ra verték a Dugo Selo együttesét. Kemény mérkőzés vár rájuk a tavasz első fordulójában, hiszen az éllovas Lokomotív érkezik hozzájuk. 

 

 

A torna menetrendje: 2018.Január 20 Szombat

 

Kispest NKK – ZRK Bjelovar /HR/  Kozármisleny Városi Sportcsarnok 11:00

Kozármisleny SE – ZRK Bjelovar /HR/  Kozármisleny Városi Sportcsarnok 14:45

Kozármisleny SE – Kispest NKK  Kozármisleny Városi Sportcsarnok  17:45