Kész a program.

Sok felkészülési mérkőzéssel és egy esztergomi edzőtáborral készülünk a szezonra

 

Újjáalakult csapatunk a héten már otthoni munkát végez Nagy Attila vezetőedző és Jászberényi László erőnlétiedző utasításai alapján. A felkészülés július 20-án kezdődik. A Nagy Attila vezette szakmai stáb hat edzőmérkőzést és egy felkészülési tornát kötött le a felkészülési szakaszra.

 

Az edzőtábor augusztus 3 és 8 között lesz Esztergomban és itt vár ránk egy nagyon különleges mérkőzés. Augusztus 5-én a Dunaszerdahely csapatával játszunk. Augusztus 13-án Budaörsre látogatunk, majd 19-én a NEKA vendégei leszünk Balatonbogláron itt délelőtt és délután is pályára lépünk. Csakúgy, mint két nappal később, amikor az NB1-es Szombathely gárdájával játszunk idegenben. Végül augusztus 28-29-én az Orosházi felkészülési tornán veszünk részt.A pontos időpontok és a helyszínek később dőlnek el.

 

Augusztus 05

Kispest – Szise – HC DAC Dunaszerdahely   Esztergom

Augusztus 13

Budaörsi Handball – Kispest – Szise  Budaörs

Augusztus 19

NEKA – Kispest – Szise  Balatonboglár

Augusztus 21

Szombathelyi KKA – Kispest – Szise Szombathely

Augusztus 28-29

Felkészülési torna Orosháza

Tervezett résztvevők: OXXO Energy Orosházi NKC, Kispest – Szise, Vasas SC, Hajdúnánás SK, Mohácsi TE 1888, Gárdony-Pázmánd NKK.

 

 

 

Kisebb változás történt a keretünkben, Bakacsi Lilla a XVI.kerületi csapatban folytatja tovább a pályafutását. 

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.