Karácsonyoztunk

Szombaton a soroksári sportcsarnokban tartotta karácsonyi évzáróját a Kispesti Női Kézilabda Klub.

Reggel kilenc órától már gyerek zsivajtól volt hangos a sportcsarnok. Közel kétszáz fő érkezett az eseményre. A felnőtt csapatból Roszinszki Nóra, Gódor Viktória, Győri Ágnes, Balogh Vivien, Fazekas Vivien, Bozsó Leila, Turcsányi Krisztina, Fekete Bozsana, Tamás Krisztina, Horváth  Mónika, Felső Anna, Orbán Lilla, Pintér Krisztina, Ötvös Henrietta, Deixler Dóra és Vadász Ildikó tette tiszteletét.  Az eseményt Béki Nagy Bertalan elnök, vezetőedző nyitotta meg majd beszédet mondott Vinczek György Kispest alpolgármestere.  A beszédek után egy száll sárga rózsával köszöntötték az utánpótlásban dolgozó felnőtt játékosainkat. Az ünnepélyes megnyitás után már a kicsiké volt a terep. Célba dobás, különböző ügyességi feladatok, arcfestés, TRX bemutató, közös fotózás és utánpótlás – felnőtt bemutató derbi volt a menü.

Fantasztikusan sikerült az idei utánpótlás karácsony. Csak úgy, mint tavaly idén is rengeteg ügyességi kézilabdás feladatokkal búcsúztattuk a 2014-es évet. Öröm volt nézni a boldog piros fekete pólóban szaladgáló gyerekeket mondta Győri Ágnes utánpótlás vezetőedző.

 

Valamennyi játékosának, szüleinek, a szakosztály támogatóinak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazda boldog újévet kívánnak a Kispesti Női Kézilabda Klub edzői,játékosai és munkatársai.

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.