Javítani vágyó csapatok csatája

Szombaton Hódmezővásárhelyre utazunk, és újra győzelmet akarunk ünnepelni

 

Kijavítani a hibáinkat

 

Hideg zuhanyként ért minket a Nyíradony elleni vereségünk. Egész héten azon dolgoztunk, hogy javítsuk a játékunkat, főleg a védekezésünket szeretnénk megerősíteni. A Hódmezővásárhelyiek megmutatták, hogy képesek az erősebb csapatokat is megszorítani, így kemény csatára számítunk. Nyáron magabiztosan 29-20-ra nyerni tudtunk ellenük. Két pontért utazunk, hiszen nem szeretnénk leszakadni az élbolytól. Szerencsénkre múlt héten két riválisunk sem tudott győzni, viszont a Gödi csapat beért minket a tabellán és a Szent István győzelmével letaszított minket a dobogóról. Polics Tímea húzódása rendbe jött, így az ő játékára is számíthat Győri Ágnes.

Kispest Női Kézilabda Klub fényképe.


Nagy Zsuzsanna:
 Nagyon örülök, hogy újra a pályán lehetek és bár nem ilyen visszatérésről álmodtam, szerencsére már most itt a lehetőség a javításra. Sok van még a bajnokságból és minden pontnak nagy jelentősége lesz a végelszámolásnál, így természetesen győzni megyünk Hódmezővásárhelyre.

 

 

A Kispest NKK Hódmezővásárhelyi LKC elleni kerete:

 

Bozsó Leila, Futaki Hajnalka kapusok, Nagy Zsuzsanna, Felső Anna, Petrovszki Katalin, Polics Tímea, Kuti Bettina, Bárdi Virginia, Kiss Klaudia, Fundák Annamária, Kosik Adél, Fodor Noémi.

 

Edző: Győri Ágnes
Szakmai igazgató: Béki Nagy Bertalan

 

Menekülni a kiesőzónától

 

Szombati ellenfelünk 14 mérkőzés után a 10. helyen áll, 4 győzelemmel, 2 döntetlennel és 8 vereséggel és csak 2 pont választja el a kiesőzónától. Télen új edző érkezett, Bartók Csabát, Varga József váltotta. A keretet Székes Fannival erősítették meg, aki Orosházáról érkezett.Nem kezdték jól a tavaszi szezont, hiszen a listavezető Eger otthonában szenvedtek nyolcgólos vereséget. Hétvégén sem lesz könnyebb dolguk, hiszen elvileg jóval esélyesebbek vagyunk, de mint ahogy a fentiekben megírtuk az élbolyba tartozó Szent István is csak az utolsó másodpercekben tudott pontot menteni hazai környezetben ellenünk. Szepesi Ivett személyében BL győztes rutinos játékost tudhatnak soraikban.

 

Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club fényképe.

fotó:Hódmezővásárhelyi LKC facebook


Lovistyék Kitti:
 Az őszi eredményt csak magunknak köszönhetjük hisz rengeteg kihagyott helyzettel és bosszantó hibákkal megtűzdelt mérkőzésen kaptunk ki Kispesten, ettől függetlenül nem mi vagyunk az esélyesebb csapat a hétvégi találkozónak, de egyet biztosan tudok, nem fogadjuk az ellenfelet feltartott kézzel és mindent megteszünk annak érdekében, hogy itthon tartsuk a két pontot.

Herceg Réka: Az őszi szezonban a védekezés volt a gyenge pontunk és úgy tűnik, kezd összeállni, ez mindenképpen bizakodásra ad okot. A támadásainkon van mit csiszolni, ezen dolgozunk az edzéseken és igyekszünk video-elemzéssel feltérképezni aktuális ellenfelünket. Új impulzusokat kapott csapatunk, úgy érzem, jó úton járunk

 

A Hódmezővásárhelyi KLC 2017/2018-as kerete:

 

Ádász Diána Kitti, Áncsán Fanni, Bálint Alexandra, Becsei Mária, Deák Vivien, Dömény-Veress Zsuzsanna, Földes Gerda Gabriella, Herceg Réka, Horváth Dorina, Kandó Dorottya Karina, Kis Patrícia Bianka, Klemm Kata, Lovistyék Kitti, Nagy Emese, Németh Kitti, Szepesi Ivett, Török Gabriella, Székes Fanni.

 

Vezetőedző: Varga József

 

A Kispest NKK vendég mérlege: 7 mérkőzésen 5 győzelem 2 vereség 208-165  +43

 

Nyíradonyi VVTK   34-26 +8

OXXO Energy Orosházi NKC  25-18 +7

PC Trade Szeged KKSE  29-24 +5

Szent István OTP SE  28-29 -1

Szentendrei NKE 32-21 +11

Gödi SE 22-24 -2  

Gyömrő VSK 38-23 +15

 

A Hódmezővásárhelyi LKC hazai mérlege: 7  mérkőzésen 4 győzelem 1 döntetlen 2 vereség 195-189 +6

 

Eszterházy KFSC 25-33 -8

Nyíradonyi VVTK  29-26 +3

Gyömrő VSK  35-25 +10

Kézilabda Szeged SE  29-22 +7

Pénzügyőr SE  26-35 -9

Hajdúnánás SK 26-26

NKK Balmazújváros 25-22 +3

 

 

Kispest NKK házi góllövőlista:

 

Polics Tímea 62 gól

Kiss Klaudia 61 gól

Fundák Annamária 50gól

 

Hódmezővásárhelyi LKC házi góllövőlista:

 

Lovistyék Kitti 77 gól

Herceg Réka 64 gól

Szepesi Ivett 63 gól   

 

Mérkőzés információk:

 

Játékvezetők:

Dulai Ádám – Pisák Bence Károly páros lesz.

 

Versenybírók:

Juhász István – Miklós Melinda

 

 

Szerelés:

Tiszta fehér mez fekete nadrág, hazaiak narancssárga fekete mezben lépnek pályára.

 

NB1/B XV. forduló

 

Hódmezővásárhelyi LKC – Kispest NKK

Dátum: 2018.Február 10 szombat 16:00

Helyszín: Balogh Imsi Sportcsarnok
Cím: 6800 Hódmezővásárhely Szegfű u.6/a
Jegyár: felnőtt:700ft, diák,nyugdíjas:350ft
Event: Hódmezővásárhelyi LKC – Kispest NKK