Itthon tartottuk a két pontot

Végig vezetve megérdemelten nyertünk.

 

Kétgólos előny a szünetben

 

Két Varjú góllal kezdődött meg a találkozó, amire Varga tudott válaszolni. Mint ahogy szokásunk remekül kezdtünk Pánczél – Varjú és Puskás góljaival ötgólos előnyre tettünk szert. Hátul jól működött a védekezésünk, elöl pedig Varjú és Puskás ziccerei rendre beakadtak Fritz Noémi kapujába. Az első 15 percben a mi játékunk dominált. Gyorsabban és temposabban játszottunk a Temponál. Csendben csordogált a mérkőzés szinte semmi veszélyt nem jelentett ránk a halványan játszó vendég csapat. A 25. percig minden “flottul” ment. Aztán jött a szokásos hullámvölgyünk. Elöl rendre rossz döntéseket hoztunk, sok labdát eladtunk. Ezt az etapot a vendégek jól használták ki és szünetben végül csak két góllal vezettünk. 
Küzdelmes, de magabiztos győzelem lett

 

Szalai és Gazsovics góllal kezdődött meg a második félidő. Hátul Kubina remekül védte a kapunkat. Az egész mérkőzésen remekül játszó Varjú góljaival négygólos előnyre tettünk szert. Vendégek 14 perces gólcsendjét 7-0-ás etappal tudtuk kihasználni. Elöl továbbra is Varjú, Gazsovics és Puskás volt eredményes. Vendégek a 46. percben Krenner góljával szakították meg a gólcsendjüket. Az ötvenedik percben már hatgólos előnyünk volt. Már csak az volt a kérdés, hogy mennyi lesz a két csapat közötti különbség. Balog Bertina és Felső Anna érkezett pályára. Közel ötperces gólcsend következett a mérkőzésen, ahol egyik csapat sem tudott betalálni. Az utolsó percekeben Balog két értékesített büntetővel iratkozott fel a góllövőlistára. A vége hatgólos győzelem lett.

 

Összességében alacsony színvonalú, sok hibával tarkított mérkőzésen, teljesen megérdemelten tartottuk itthon a kétpotont. Győzelmünkkel továbbra is tartjuk a lépést előttünk álló Vasas és Eger gárdájával. Jövőhéten Hajdúnánásra utazunk, ahol egy kemény rangadó vár ránk. 
André Ilona: Nagyon örülök ,hogy a kisebb hullámvölgy ellenére is megtudtuk nyerni ezt a mérkőzést és mindenki hozzá tudta tenni a magáét. Igazából végig magabiztosan vezettünk. Annak köszönhetjük az ugymond feltámadásunkat, hogy nagyban feljavult a csapatjátékunk és a kapus teljesítményünk és az átlövőink is. Nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy ezt megtudtuk nyerni magabiztosan.
Nagy Attila:Úgy nézz ki ,hogy ebben a bajnokságba sima mérkőzés nincsen. Meg kellett dolgozni a kettő pontért, de ami a legfontosabb, hogy itthon tudtuk tartani. Sajnálom, hogy ilyen körülmények között a szurkolóink nem tudták élőben követni a találkozót. De mi is alkalmazkodtunk a meghozott intézkedésekhez. Remélhetőleg majd a tavaszi fordulóba vissza tudnak hozzánk térni, mert nyilván hiányoznak. Most már azért láttam nyomát annak, hogy gyakoroltuk a támadó játékunkat. Különféle összeállításban is azt gondolom, hogy jól működött, ami viszont végig állt a lábán az a védelmünk, illetve a kapus teljesítményünk. Egy-két szélről kapott gól miatt mérges voltam, de összességében Molli is remek teljesítményt nyújtott és hozzátette a maga kis részét. Megyünk tovább nehéz mérkőzések következnek, igyekszünk minél több pontot begyűjteni. Gratulálok a csajoknak.   
Kispest NKK / SZISE – Tempo KSE 24 – 18 (13-11)
Soroksári Sportcsarnok ZÁRT KAPUS JK:Gulybán – Juhász
Kispest / SZISE: Varjú Liliána 9, Puskás Lilla 5,Gazsovics Virág 4,Pánczél Petra 2,Balogh Bertina 2(2), André Ilona 1,Szabó Edina 1(1).
Tempo KSE: Varga Panni 6(1), Szalai Zsuzsanna 3,Petrovszki Katalin 3,Bártfay Enikő 1,Krenner Fanni 1,Szabó Viktória 1,Fodor Noémi 1,Kiss Gabriella 1,Blazsek Alexandra 1.
Hétméteresek: 4/3 ill. 2/1
Kiállítások: 12perc ill. 4perc
A mérkőzés alakulása: 5p:4-2 10p:7-2 15p:9-4 20p:11-7 25p:12-9 30p:13-11 35p:16-13 40p:18-13 45p:20-13 50p:21-14 55p:22-17

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.