Irány Orosháza!

Végéhez közeledik a felkészülésünk.

 

Hétvégén hatcsapatos felkészülési tornán veszünk részt Orosházán. 

Csapatunk a B jelzésű csoportba kapott besorolást. Ellenfeleink a nyugati csoportos Szentendrei NKE és a keleti blokkból jól ismert Hajdúnánás. Az A csoportban a házigazda OXXO Energy Orosházi NKC mellett a Gárdony Pázmánd NKK és a Mohácsi TE 1888 csapatai fognak megmérkőzni. 

 A képen a következők lehetnek: 6 ember, sportoló emberek

Szombaton előbb 10:30-kor a Szentendrével, majd 17:30-tól a hajdúságiakkal mérjük össze tudásunkat. Vasárnap rendezik a helyosztókat. Két hét múlva kezdődik a bajnokság most már csak a finomítások vannak hátra. Az eredményesség továbbra sem elsődleges még számunkra, de bízunk benne, hogy egyre hosszabban tudjuk bemutatni azt a játékot, amit az első fordulótól kezdve 60 percen át játszani akarunk.

 

Csapatunk kerete a tornán: Durcázky Bozsó Leila, Pompor Anikó, Kubina Molli kapusok, Aron Andrea, Szabó Edina, Felső Anna, Gazsovics Virág, Szerző Regina, Varjú Liliána, Kovács Krisztina, Pánczél Petra, Ujvári Dorottya, Puskás Lilla, Stachó Vivien, Balog Bertina, André Ilona, Albert Helga mezőnyjátékosok. 

 

Menetrend: A mérkőzéseket az Orosházi Városi Sportcsarnokban rendezik meg.

 

Péntek:

18:30 OXXO Energy Orosházi NKC – Mohácsi TE 1888

 

Szombat:

10:30 Kispest/SZISE – Szentendrei NKE 

12:15 OXXO Energy Orosházi NKC – Gárdony-Pázmánd NKK

14:00 Hajdúnánási SK – Szentendrei NKE

15:45 Mohácsi TE 1888 – Gárdony-Pázmánd NKK

17:30 Kispest/SZISE – Hajdúnánás SK

 

Vasárnap:

9:15 5-6 hely

12:15 3-4 hely

14:00 döntő

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.