Győztes főpróba

Négygólos előny a félidőben

 

Pánczél Petra sérülés miatt, Kubina Molli és Balog Bertina pedig a szabályok értelmében nem szerepelhetett a péntek esti ligakupa találkozón. Helyettük Réti Panna és Csomor Zsófia került be a keretbe.Nem kezdtük jól a találkozót, vendégeink Szabados és Zelizi góljaival előnyre tettek szert. A 11. percig kellett várni, hogy először mutasson hazai előnyt az eredményjelző. A hajdúságiak a 18. percig tudtak minket követni, utána csapatunk jóval dinamikusabban és eredményesebben kezdett játszani. Szebnél szebb támadásokat vezettünk, kapunkat pedig remekül védte Duráczky – Bozsó Leila. Gyors gólokat szereztünk, főleg Puskás Lulu jóvoltából. A félidő derekán 13-8-nál már öt találat volt a két csapat között. Puskás továbbra is remekül játszott, de Szabó Edina is rendre betalált a vendégek kapujába. Hátul Alberték remekül védekeztek. A félidő vége előtt 3-1-es vendég etap következett ami azt jelentette, hogy ötgóllal vezettünk a szünetben.

 

A képen a következők lehetnek: 4 ember, sportoló emberek és túra/szabadtéri
Puskás és Szerző gólpárbaj
 

 

 
Rosszul kezdtük a félidőt, pillanatok alatt lecsökkent az előnyünk. Petrovics – Osvai és Kozma találatával újra közelebb kerültek a nánásiak. A 37. percben tudtunk először betalálni Puskás révén. A 40. és 42. perc között két Szerző és egy Puskás góllal 3-0-ás szakaszt tudtunk csinálni. Újra megnyugtató előnyre tettünk szert. Duráczky-Bozsó Leilát Pompor Anikó váltotta a kapuban, közben állandósult a 3-4 gólos megnyugtató előnyünk. A második félidőben voltak olyan periódusok amikor kapkodva és sok hibával játszottunk. A mézkőzés végefelé továbbra is Puskás lövöldözte góljainkat. Lulu nagy kedvvel játszott és sokat vállalkozott. Nagy Attila forgatta a csapatot Réti,Stachó és Csomor érkezett a pályára. A mérkőzés végén Varjú kétszer Stachó pedig egyszer zörgette meg a vendégek hálóját. A vége magabiztos hatgólos győzelem lett.
 

 

A képen a következők lehetnek: 2 ember, sportoló emberek

 

Összegezve sokat javultunk, mind védekezésben, mind pedig támadásban. Voltak olyan szakaszai a mérkőzésnek amikor kimondottan szépen és okosan játszottunk, így teljesen megérdemelten nyertük meg a találkozót. Szombaton végre bajnoki, amit már alig várunk. Ráadásul egyből egy igazi rangadóval kezdünk a Pénzügyőr ellen.
 
 

 

 
 
 
 
Nagy Attila: Minden dicséret megilleti mind a két csapatot, hiszen megint csak nagy erőbedobásra késztette a vendégcsapat a hazaiakat. Nagyon jó peridósaink voltak, az első félidőben azt gondolom, hogy talán jobban megtudtuk volna alapozni a győzelmünket. A vége felé gyermeteg hibákat vétettünk. A szünetben megbeszéltük ,hogy próbálunk két-három gólt még a táblára rakni, ehhez képest ajándékoztunk három gólt az ellenfelünknek megint csak szorossá téve a mérkőzést. Aztán át lendültünk ezen a holtpontot. Vannak hibák még nyilván még mindig, de próbáljuk a számát le csökkenteni. Külön öröm számomra, hogy mindenki a pályára lépett, és aki a pályára lépett az hozzá is tudott tenni.
 
Puskás Lilla: Nagyon elégedett vagyok a csapattal, hisz egy héttel ezelőtt orosházán már megküzdöttünk a Hajdúnánással és elég rossz első félidőt produkálnak. Egy hét alatt sikerült felkészülnünk és sikerült javítani azokat a hibákat amiket ott vétettünk. Nagy Attila tanácsát megfogadva labda nélkül elindultunk és sok ziccer gólt tudtunk lőni.  Én teljesen elégedett vagyok a csapattal, hisz egész mérkőzésen mi vezettünk és egy hajtós mérkőzést játszottunk  a Hajdúnánással.
 
 
 

 

 
 
 
 
 
Liga kupa D.csoport I.forduló
Kispest/SZISE – Hajdúnánás SK 31-25 (16-11)
Soroksári Sportcsarnok 80 néző JK:Hajdu-Halász
 

 

 
Kispest/SZISE gólszerzői:Puskás Lilla 10,Szerző Regina 7(2), Szabó Edina 6(3),Varjú Liliána 3,Arona Andrea 2,Stachó Vivien 1,Gazsovics Virág 1,Albert Helga 1.
 

 

 
Hajdúnánás SK gólszerzői: Petrovics Gerda 6(2), Karacs Jázmin 4,Zelini Fanni 3,Szabados Ibolya 2,Kelemen Gréta 2,Kozma Krisztina 2,Tar Lotti 2,Osvai Fanni 2,Poór Brigitta 1,Porobic Zita 1.
 

 

 
Hétméteresek: 5/5 ill. 4/2
Kiállítások: 8perc ill. 12perc
A mérkőzés alakulása: 5p:2-2 10p:5-5 15p:8-6 20p:11-8 25p:14-8 30p:16-11 35p:16-14 40p:19-16 45p:23-28 50p:25-20 55p:27-23

 

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.