UP: Folytatódik az utánpótlás bajnokság

A múlt heti hosszú hétvégén szüneteltek az U korosztályos bajnokságok. A Kisoroszlános csapataink nagy része pihenéssel, a lány U9 és a lány U11 viszont tornán való részvétellel töltötte a 4 napos szünetet. A hétvégén viszont újra a lovak közé csapunk és egyből három korosztály fog pályára lépni.

 

Az U15-ös fiúk már a negyedik bajnoki napjukra készülnek. Amilyen ragyogóan mutatkoztak be két győzelemmel, olyan rossz folytatást produkáltak. Jelenleg 2 győzelemmel és 4 vereséggel a 8 csapatos bajnokság 6. helyén állnak. Hétvégi ellenfeleink közül a Tempo elleni mérkőzés tűnik a nehezebbnek, hiszen jelenleg előttünk állnak a tabellán 2 pont előnnyel. Másik ellenfelünk, a Kézisuli Alapítvány viszont mögöttünk áll a rangsorban, ráadásul egyszer már sikerült őket legyőzni. Remélhetőleg a fiúk végre visszatérnek az első fordulóban mutatott játékhoz és sikeresen veszik ezeket az akadályokat.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya

U13-as lány Kisoroszlánjainknak a harmadik bajnoki napjuk közeleg. Eddig jól szerepeltek, hiszen 3 győzelem mellett, csak 1 vereséget gyűjtöttek be. Szombati ellenfeleink közül az ASI ragyogóan menetel, hiszen imponáló 4/4-es mutatóval rendelkezik. A Csepel viszont másolja a mi szereplésünket és ők is 3 győzelemmel és 1 vereséggel rendelkeznek, így ez a mérkőzés is várhatóan nagy csatát fog hozni.

A képen a következők lehetnek: 3 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya

U11-es lánycsapataink az elmúlt hosszú hétvégén egyesített csapattal próbálták megszerezni a XIV. Üstökös Kupát Dunaújvárosban. Bár hiába végeztek veretlenül a tornán, 4 győzelemmel, 1 döntetlennel (rosszabb gólkülönbséggel lemaradva a továbbjutó 1-3 helyről), ez nem volt elég arra, hogy folytassák nagy sorozatukat és elhozzák ezt a kupát is. 4. helyet szerezték meg végül a tornán. Szomorúság nincs bennük és gőzerővel készülnek már a hétvégi bajnokikra. Mindkét csapatunk egyik ellenfele az újonnan alakult Kézi UP-PLER csapata lesz, akik első bajnoki napjukon 2 győzelemmel jutottak túl. A II. számot viselő csapatunk az ugyancsak újonnan alakult TFSE csapatával fog játszani még, akik viszont 1-1 győzelemmel és vereséggel zárták az előző napot. A legnehezebb feladat minden bizonnyal az I. jelet viselő, javában U10-es játékosokkal teletűzdelt csapatunk előtt fog adódni, akik a nagyon erős FTC csapatával mérkőznek meg. Emlékezetes, drámai csatában játszott a másik csapatunk döntetlent velük az előző fordulóban.

A képen a következők lehetnek: 4 ember, sportoló emberek, kosárlabdapálya, gyermek és túra/szabadtéri

Fiú U15 3. osztály, Adorján János régió

  1. október 28. (vasárnap), Újlak Utcai Általános Iskola, 1173. Budapest, Újlak u. 110.

 

09:00 Kispest KK – Tempo KSE

16:00 Kispest KK – Kézisuli Alapítvány Budapest

 

Lány U13, Adorján János régió

  1. október 27. (szombat), Nagy Imre Általános Művelődési Központ, 1214. Budapest, Simon Bolivar sétány 4-8.

 

13:00 Kispest NKK Endo+ Service – Angyalföldi Sportiskola

16:00 Csepel DSE – Kispest NKK Endo+ Service

 

Lány U11, Adorján János régió

  1. október 27. (szombat), Semmelweis Egyetem Sportközpont, 1107. Budapest, Zágrábi utca 14.

 

09:45 Kispest NKK Endo+ Service I. – FTC KN KFT

10:30 TFSE-Vámosgyörk – Kispest NKK Endo+ Service II.

11:15 Kézi UP-PLER – Kispest NKK Endo+ Service I.

12:45 Kispest NKK Endo+ Service II. – Kézi UP-PLER

 

Szeretettel várunk mindenkit a fenti napokon és helyszíneken, szurkoljuk ki együtt a győzelmeket! Hajrá, Kisoroszlánok! Csak a Kispest!