Erre lehet építeni!

Hajtós, pörgős meccset játszottunk Budaörsön
 
A Budaörsi Sportcsarnokban játszotta első felkészülési mérkőzését csapatunk. Ellenfelünk talán az egész NB1/B legerősebb játékosállománnyal rendelkező Moyra-Budaörs Handball csapata volt.

 

Egygólos hátrány a szünetben
 
A találkozó alaphangját Aron és Szerző adta meg, akik az első két támadásunkat góllal fejezték be. Bár a folytatásban Takács és Kiskartali révén egyenlíteni tudtak a hazaiak. Szerencsére ez nem törte meg a játékukat Aron duplájával újra mi vezettünk kettővel. Hátul jól védekeztek Alberték, Kubina pedig jól védte a kapunkat. Aztán egy kisebb rövidzárlat került a rendszerbe. 5-0-ás hazai etap után ki is kérte időkérés Nagy Attila vezetőedző. Hétperces gólcsendünket Puskás gólja törte meg. Újabb 3-0-ás hazai szakasz után öt góllal vezettek a hazaiak. Félő volt, hogy teljesen elveszíthetjük a mérkőzés kontrolálását. Szerencsére nem így lett, sokkal bátrabban játszottunk. Puskás,Varjú és Szabó góljaival 5-0-ás szakasszal újra egál lett a mérkőzés. A következő 5 percben felváltva estek a gólok. Aron és Gazsovics góljaival az utolsó másodpercig tudtuk tartani a döntetlen. Az utolsó hazai támadás Husti révén góllal fejezték be, így egygólos „hátrányban” mehettünk pihenni.
A képen a következők lehetnek: 6 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya
Egál a második játékrészben
 
Nem kezdtük jól a második félidőt, Pálos-Bognár vezérletével, 5-1-es etappal indított a Budaörs. Kapunkba Duráczky – Bozsó érkezett. A 39 percben kezdtünk megint jól kézilabdázni. Varjú zsinórban négyszer tudott betalálni. ötgólos hátrányunk kettőre csökkent. Kapuba Pompor érkezett mezőnybe Stachó és Balog. Állandósult a 2-3 gólos hazai előny. Hátul jól működött a védekezés Pompor hatalmas bravúrokat mutatott be. Sajnos a bravúros védéseket nem tudtuk góllá érétkesíteni. Rengeteg nagy ziccert hagytunk ki. Négy hetesből csak egyet tudtunk értékesíteni. Balog két szép átlövéses góljával közelebb tudtunk kerülni a hazaiakhoz. A hajrához közelítve már csak egy góllal mentek a hazaiak. Sorosunkat Palotás gólja pecsételte meg. A vége egygólos vereség lett.
 A képen a következők lehetnek: 2 ember, sportoló emberek, kosárlabdapálya és gyermek
Összességében meg vagyunk, elégedve a csapatunk játékával. Sokat fejlődünk, de tisztába vagyunk a hibáinkkal. Jövő héten négyszer játszunk felkészülési mérkőzést erős élvonalbeli ellenfelekkel.
Nagy Attila: Kapusteljesítményben mindenképpen tudtunk javítani, olykor ötletes támadójáték volt, védelemben is akadtak jó megoldások. Viszont látszódnak még a hibák. Lépésről lépésre haladuk előre, van még sok mérkőzésünk, amiken ki tudjuk még javítani a hibáinkat. Az eredménnyel továbbra sem foglalkozunk rajtra legyünk élesek. Meg voltam elégedve a látottakkal.
Felkészülési mérkőzés:
 
Moyra – Budaörs Handball – Kispest/SZISE 25-24 (15-14)
Budaörs, Városi Sportcsarnok 100 néző JK:Barna – Kovács
 
G:Aron Andrea 5,Szabó Edina 5(1), Varjú Liliána 4,Balog Bertina 2,Puskás Lilla 2, Albert Helga 1,Stachó Vivien 1, Pánczél Petra 1,Szerző Regina 1,Gazsovics Virág 1.
 
Hétméteresek: 5/3 ill. 4/1
Kiállítások: 8perc ill., 6perc
A mérkőzés alakulása: 5p:2-2 10p:6-4 15p:10-5 20p:12-7 25p:13-11 30p:15-14 35p:18-15 40p:21-17 45p:22-19 50p: 23-20 55p:23-21

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.