Egerszalókon zártuk az évet

Évzáró bankettet tartottunk

Klubunk hivatalosan is lezárta első élvonalbeli szezonját. Csapatunk hétfőn délelőtt indult útnak, hogy egy kellemes napot töltsenek el már a pihenés és a szórakozás jegyében.

Utunk Egerszalókra a termálfürdőbe vezetett, ahol a napunk legnagyobb részét töltöttük. Az időjárás talán túl kegyes is volt hozzánk, de mint oly sokszor az évben, most is sikerült elkerülnünk a nagyobb leégéseket. Délután indultunk át a szállásunkra, ahol a szobák elfoglalása után közös főzés vette kezdetét. A fiúk sütöttek a kemencében, kolbászokat, baromfi – és sertésnyársakat, szalonnát és zöldségeket, míg a lányok salátákkal és finom süteményekkel dobták fel a vacsorát. Étkezés után társasjátékozás és beszélgetés zárta le a jól sikerült napot. Másnap a bőséges reggeli után a távozó játékosok elbúcsúztak, ahogy mi is a szezontól és ezt követően hivatalosan is elkezdődött a nyári szünet.

 

 

 

 

Remek másfél nap volt, nagyon jól éreztük magunkat. Nehéz és fárasztó év után jöhet a megérdemelt pihenés. Természetesen dolgozunk a jövőévi sikeres szereplés megteremtésén.

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.