Döntetlen a főpróbán

Ellentétes félidők után igazsságos eredmény született.

 

Egygólos hátrány a szünetben

 

A mérkőzés elejét az egri főioskolás lányok kapták jobban el és négy góllal elhúztak. Az első találatunkat Balogh Vivien szerezte az ötödik percben. Elől nagyon sokat hibáztunk, amit a vendégek ki tudtak használni és állandósult a 3-4 gólos vendég előny. Próbáltunk cserélni, de nem sikerült közelebb kerülni az egriekhez, pedig a másik oldalon is sok hiba volt, de elöl jóval koncentráltabban játszottak. Időkérésünk egy kicsit helyretette a csapatot. Balogh és Lendvai – Tamás góljaival fel tudtunk zárkózni kétgólra. Az utolsó 5 percben inkább a mi játékunk dominált, ami azt eredményeszte ,hogy egyre olvadt a hátrányunk szünetre.

Kiengedtük a győzelmet a kezünkből

 

Fundák két gyors góljával megfordítottuk a találkozót, de továbbra sem védekezésben sem támadásban nem alkottunk maradandót. Petrovics vezérletével 5-1-es vendég etap következett és újra háromgólos előnyre tettek szert az egriek. Ahogy telt az idő úgy kezdett el fáradni az egyébként jól játszó vendégek. Fundák – Ulmann és Lendvai – Tamás egymás utan szerzett góljaival kiegyenlítettünk, sőt a 29. percben át is vettük a vezetést. Sajnos a végén egy buta hiba után kiegyenlített ellenfelünk. Válaszolni már nem volt idő, így a győzelem elmaradt.

 

Jövőhét vasárnap végre tétmeccs! Nyíradonyban kezdjük meg az új szezonunkat. Sokat alapoztunk és ezen a találkozón látszott, hogy az edzőmeccsek már nem motiválóak. Úgy gondoljuk, hogyha Adonyban a lányok szíve a helyén lesz, akkor szépen indulhat a bajnokság.

 

Kispest NKK – Eszterházy KFSC 24-24 (11-12)

Érd Nyitrai Tamás Sportcsarnok 40 néző

G:Balogh Vivien 6(2), Fundák Annamária 5, Lendvai-Tamás Krisztina 5, Ulmann Bernadett 3,Polics Tímea 2, Petrovszki Katalin 2, Kiss Klaudia 1. 
Hétméteresek: 6/2 ill -/-
Kiállítások: 6perc ill. 8perc
A mérkőzés alakulása: 1-4,4-8,8-11.11-12,13-12,14-17,16-18,19-22, 22-22

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.