Balmazújvárosba utazunk

Folytatnánk a jó sorozatunkat

 

Egy hét szünet után folytatódik a bajnokság. Vasárnap este Balmazújvárosban lépünk pályára, ahol sosem volt könnyű dolgunk. Két hete, remek játékkal győztük le a jóval esélyesebb Kecskemétet. Akkor több jó teljesítmény volt látható a pályán, amit szeretnénk újra bemutatni. Eddig háromszor léptünk pályára Balmazújvárosban, ahol kétszer magabiztosan győzni tudtunk, egyszer pedig döntetlent játszottunk Utoljára márciusban jártunk ott és négy góllal sikerült nyerni.. Vasárnap is a két pont megszerzése a cél. Csapatunknál mindenki egészséges és kellő önbizalommal utazunk el. Természetesen tudjuk, hogy a hazaiak is remekül kezdték a bajnokságot és ennek megfelelően készülünk ellenük. de ettől függetlenül pontokkal szeretnénk távozni.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, sportoló emberek és kosárlabdapálya

 

Szita Katalin: Mindenképpen győzelmet várok a hétvégén, egy nagyon hajtós és küzdős mérkőzésre számítok. Nekünk továbbra is azt a mentalitást és agresszivitást kell hoznunk, amit a Kecskemét elleni végjátékban is sikerült megvalósítanunk. Egész héten keményen dolgozunk azért, hogy mi kerüljünk ki győztesen és emelt fővel tudjunk távozni idegenből a 2 ponttal! Remélem, minél több szurkoló el tud minket kísérni, mert kiváló hangulatot teremtenek, ami nekünk nagyon fontos és persze igyekszünk meghálálni!

 

A Kispest NKK Balmazújváros elleni kerete:

 

Putz Klaudia, Győri Ágnes kapusok, Petrovszki Katalin, Mód Noémi, Szabó Edina, Puskás Lilla, Hamuth Lili, Gazsovics Virág, Szita Katalin, Felső Anna, Kovács Krisztina, Réti Panna, Barta Laura, Szopcsák Réka, Bakacsi Lilla, André Ilona, Csomor Zsófia, Laczik Lotti,Pécsi Virág.

Vezetőedző: Béki Nagy Bertalan

 

Meglepetés csapat

 

A hazaiak jól kezdték a bajokságot, és hatalmas meglepetésre két góllal nyertek Kecskeméten, majd magabiztosan vereték otthon a Tempo csapatát. Hétvégén viszont négygólos vereséget szenvedtek az újonc Dunakeszi otthonában. A legfontosabb változás a balmaziaknál, hogy végre otthon fogadhatják ellenfeleiket. Tavaly Hajdúnánás volt az ideiglenes otthonuk. Nyáron hat játékossal tudtak erősíteni. A bajnokságból visszalépő Nyíradony VVTK csapatából Varga Nóra, Tóth Angelika és Sigér Petra érkezett. Erdélyi Dominika Debrecenből, Györkös Barbara pedig Hajdúböszörményből érkezett. Távozott a csapattól Kaltenecker Anett /Göd/, Lévai Zsófia /Vitka/, Kilcs Tarján /Hajdúnánás/. Jelenleg a negyedik helyen várják a fordulót, két győzelemmel és egy vereséggel. Tovább szeretnék folytatni a jó sorozatukat!

A képen a következők lehetnek: 1 személy, sportolás, kosárlabdapálya és túra/szabadtéri

 

Berettyán Nóra: Eddig felemás arcát mutatta csapatunk. Győzelmet arattunk Kecskemét otthonában, viszont kikaptunk Dunakeszin. Így a múlt héten elkövetett hibánkat orvosolva készülünk a hétvégi Kispest elleni mérkőzésre. Nagy iramú meccsre számítok- mindkét csapat sok fiatal játékossal rendelkezik. Az aznapi forma fogja, eldönteni a mérkőzés sorsát- mindkét csapat edzője maximálisan fel fogja készíteni a csapatát a rangadóra.

 

Az NKK Balmazújváros 2018/2019-es kerete:

 

Balla Tünde, Domokos Szonja, Ekker Gitta, Erdélyi Mónika, Györkös Barbara, Hadas Panna, Lengyel Leonetta, Pál Izabella,Petrus Mirtill, Sigér Petra, Szabados Ibolya, Szabó Anna, Szabó Dóra, Szabó Réka, Takács Alexandra,Torda Vanessa Andrea,Tóth Angelika,Turi Dzsenifer, Zavaczki Varga Nóra.

 

Vezetőedző: Dajka István

 

Hetedig mérkőzésünk következik. 5 mérkőzésen 5 kispesti siker 1 döntetlen született. 180-148 +32

 

Hazai pályán: 3 mérkőzésen 3 kispesti siker 90-68  21

 

Soroksári Sportcsarnok

 

2014.11.30 Kispest NKK – Balmazújvárosi NKK  28-24 +4

2017.11.15 Kispest NKK – NKK Balmazújváros 31-23  +8

2018.10,05 Kispest NKK Endo Plus Service – NKK Balmazújváros 31-22  +9

 

Balmazújvárosban: 3 mérkőzésen 1 döntetlen 2 kispesti siker 80-90 -10

 

2015.05.03 Balmazújvárosi NKK – Kispest NKK 21-27 -6

2018.04.21 Balmazújvárosi NKK – Kispest NKK  30-30

2019.03.02 Balmazújvárosi NKK – Kispest NKK Endo Plus Service 29-33 -4

 

Mérkőzésinformáció:

 

Játékvezetők:

Dulai Ádám – Pisák Bence Gergely páros lesz.

 

Versenybírók:

Szikszay Sándor Zsolt – Pusztai Lajos

 

Ellenőr:

Bartha Zoltán

 

Szerelés:

Csapatunk fehér mezben, fekete nadrágban ellenfelünk tiszta feketében lép pályára.

 

NB1/B Keleti Csoport III.foduló

 

NKK Balmazújváros – Kispest NKK

Dátum: 2019.Október 06 vasárnap 18:30

Helyszín: Balmazújváros, König Rendezvényközpont

Cím: Balmazújváros, Kastélykert utca 1-2

Jegyár: díjtalan

Event:NKK Balmazújváros-Kispest NKK

 

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.