Balla Anita Kispesten!

Balla Anita Kispesten folytatja pályafutását.

Anitát már tavaly szerettük volna átigazolni, de akkor nem sikerült megállapodni vele. Aron Andrea távozása miatt mindenképp szerettünk volna erősíteni. Anitát rövid tárgyalás és egyeztetés után az NB2-es Tököl KSK csapatától sikerült elkérnünk. Itt szeretnénk megköszönni a Tököli KSE vezetőségnek, illetve Márczy Gábor utánpótlás vezetőedzőnk hathatós segítségét. 

Ami a pályafutását illeti, eddig 314 mérkőzésen szerepelt, amin 1398-szor tudott eredményes lenni. Dunavarsányban, TSV Ottobeuren, SC Greven, Vecsésen, Szigetszentmiklóson és a Tököl KSK csapatában játszott. Idén két mérkőzésen lépett pályára, ahol 14-szer volt eredményes. 1993-as születésű játékos posztja irányító, mezszáma pedig a négyes lesz. 

Balla Anita: Balla Anita vagyok, Taksonyban kezdtem el kézilabdázni 13 évesen , majd rövid időn belül bekerültem a Szent István csapatába, ahol 3,5 evet töltöttem el, csupa pozitív emlékem van arról az időszakról. Majd utána jatszottam Tökölön nb1/b-ben, és onnan igazoltam Németországba, először a TSV Ottobeuren csapatához. Később pedig kicsit feljebb a 3. budesligaban játszó SC Greven csapatban folytattam pályafutásom 2 éven keresztül. Nem volt zökkenőmentes ez a 14 év számomra, átestem sajnos pár műtéten, de valahogyan mindig megvolt a motivációm, hogy meg ne akasszam szögre a cipőm. Németországból haza tértem, és született egy kislanyom, Zoè aki most lesz januárban 3 éves, így az ő érkezése után Szigetszentmiklóson kezdtem újra a mocorgast, majd fel év elteltével, a Tököl csapatában jatszottam. Innen érkeztem vissza ide a Kispest/Szisébe, ahol remelem meg azért tudom segíteni a csapatot. Úgy gondolom jó kis társaság jött össze itt, és bízom benne , hogy együtt elérjük azokat a célokat amiket az év elején kitűzött a csapat és vezetőség.

Sok sikert kívánunk Kispest/SZISE csapatában.

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.