Albert vs Jámbor-Herceg

Albert Helga és Jámbor-Herceg Réka nyilatkozott honlapunknak.

 

Albert Helga: Szeretnénk a Vasas elleni mérkőzést feledtetni és úgy gondolom, főként a saját játékunkra kell koncentrálnunk, hogy az előző meccsen elkövetett hibákat ki tudjuk javítani.Összeszedetten és szervezetten, végig koncentrálva kell a 60 perc alatt teljesítenünk mind támadásban és védekezésben ahhoz, hogy győztesen tudjuk elhagyni a pályát a lefújás után. Nehéz mérkőzésre számítunk, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy itthon tartsuk a két pontot.

 

Jámbor-Herceg Réka: Jó szériában vagyunk, ez feldobta a csapatot, szeretnénk, ha a menetelésünk folytatódna. Ugyan még mindig nem hadra fogható minden játékosunk, de az elmúlt hetekben bebizonyosodott, hogy akkor sem rettenünk meg, ha csak kilencen tudunk elutazni az aktuális bajnoki mérkőzésre. Tudjuk, hogy a Kispest vereséget szenvedett legutóbb Angyalföldön, így arra számítunk, hogy még inkább otthon akarják tartani a két pontot, küzdős, kiélezett mérkőzésre számítunk.

 

 

 

Sarkadi Bálint

Hivatalos csapat admin

Cras efficitur pulvinar magna eget sodales. Integer faucibus ipsum nisi, quis sollicitudin enim porta ac. Duis nec arcu posuere, luctus diam pulvinar, gravida quam.